BODY SDS ER ET REGISTRERET VAREMÆRKE

Kropsterapeutisk behandling med varig effekt

BODY SDS NAVN OG VAREMÆRKE

Body SDS er et registreret varemærke. Det har vi valgt, så du kan sikre dig, at de metoder, som bærer denne betegnelse, stammer fra os. Af samme grund er vi nødt til at håndhæve vores rettigheder til de varemærker, som vi har. Det gælder således også mærkerne: Body Self Development´s System, Cufei, Pafei, BDSD, Pom, Pafu, Falles, Aquadeam & Aquateam. Disse er alle Body SDS´varemærker.

AUTORISEREDE BODY SDS BEHANDLERE

Vi har en række autoriserede behandlere, som modtager videreuddannelse for at sikre et højt niveau. Det er disse, vi kan anbefale og stå inde for, og som må kalde sig for Body SDS-terapeuter.

De autoriserede Body SDS behandlere kan nemt kendes ved, at de benytter sig af dette logo:

Der kan desværre forekomme terapeuter, som misbruger vores varemærke, hvorfor vi altid anbefaler, at man slår op i vores opdaterede indeks for at tjekke, om terapeuten er registreret som en godkendt Body SDS behandler.

Skulle du opleve misbrug af vores varemærker, vil vi sætte stor pris på, at du kontakter os på [email protected] med en kort forklaring og gerne et link til personens hjemmeside. På den måde kan vi fortsat sikre en høj kvalitet.

Tak for din hjælp.

Hvad kan en behandling hjælpe med?

Fordi Body SDS er sådan en universel behandlingsform, arbejder vi med alt fra konkrete kliniske sygdomme til forebyggelse af lidelser, vedligeholdelse af en sund krop og bedre fysiske og mentale præstationer.

Herunder finder du populære årsager til, at folk vælger Body SDS:

RYGPROBLEMER
SPORTSSKADER
STRESSPROBLEMER
HOFTEPROBLEMER
FODPROBLEMER
KONTORSKADER
ANGSTPROBLEMER
KNÆPROBLEMER

THIS MIGHT ALSO INTEREST YOU:

BODY SESSION® FOR BØRN

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

READ MORE

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

READ MORE

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

READ MORE