Trænings App

VIDEO PROGRAMMER, ØVELSER OG CHALLENGES TIL MERE OVERSKUD OG LIVSKRAFT

Kom i bedre form, afspænd kroppen, stress af og få en smuk, tonet krop med hjælp fra Body SDS Lifestyle appen – uanset hvor du er.

  • Bibliotek af video baserede programmer
  • Træningssystemer til det moderne menneske
  • Programmer særligt for gravide og nye forældre
  • Øvelser til udstræk og afspænding

BIBLIOTEK AF VORES BEDSTE PROGRAMMER

Uanset hvad du gerne vil opnå, så har vi programmer til at støtte dig. Alle programmer er video baseret og gennemføres i dit eget tempo. Du kan læse mere om de enkelte programmer længere nede på siden.

STREAM TIL DIT TV

Omdan din stue eller hotelværelse til et træningsrum, ved at streame indholdet trådløst til dit TV* via din telefon eller tablet.

* Kræver dit TV understøtter det, hvilket de fleste nyere TV gør. Herudover kan du også bruge Apple Airplay, Apple TV og Chromecast (kommer snart).

CUFEI
En teknisk træningsform med fokus på koordinations- muskel- og ledtræning

PAFEI
Intens og teknisk træning med fokus på råstyrke, udholdenhed og tempo

YOGA
Body SDS Yoga arbejder med bl.a. ryg, skuldre, hofte, lår, arme og hovedbund.

RULLE ØVELSER
Afspænding af kroppen og retten på dens skavanker og skævheder

GRAVID SERIEN
Reducer graviditetsgener, få en lettere fødsel og en glad og rolig nyfødt.

STRESS SERIEN
Designet til dig, der er stresset og savner overskud i din hverdag.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER SUPPORT TIL APPEN?

Hvis appen driller, du har mistet dit login eller der er noget du er i tvivl om, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

App’en fryser, hakker eller starter ikke

Når du ser filmene i Body SDS’ træningsapp, så er hastigheden af dit internet en afgørende faktor, da det er store filer som afspilles. Det kan også afhænge af, hvor meget hukommelse, du har ledig på din telefon, da en ‘fyldt’ mobil eller tablet har mindre proceskraft. Afspiller du på en langsom internetforbindelse eller har du en ‘fyldt’ eller langsom mobil/tablet, vil du kunne opleve at vores film fryser, hakker eller har svært ved at starte. Normalt vil du kunne lade din mobil eller tablet ligge et par minutter, og du vil så kunne afspille filerne med færre udfordringer.

Videoerne starter ikke

For at kunne se videoerne, skal du have forbindelse til internettet. Hvis ikke videoen starter, har du sandsynlighed ikke en særligt god internet forbindelse hvor du er.

Kræver det noget særligt af min telefon/tablet?

Nej. Men for at kunne se videoerne kræver det, at du enten har mobil data inkluderet i dit mobilabonnement, eller adgang til en trådløs internetforbindelse. Vær opmærksom på at hvis ikke du har mobildata inkluderet i dit abonnement, så kan det blive dyrt at bruge sit mobilabonnement. Spørg eventuelt din udbyder.