BODY SDS THERAPISTS

Therapists In Denmark

VÆLG DEN RETTE KROPSTERAPEUT

At modtage en behandling hos os er en meget personlig oplevelse. Derfor har vi sørget for at du kan læse mere om de enkelte behandlere, og danne dig et indtryk af dem.

Behandlere i Parken, København
I vores hovedsæde i Parken, finder du et helt unikt behandlermiljø, hvor daglig vidensdeling, vedvarende videreuddannelse og løbende supervision sikre den allerhøjeste kvalitet. Samtidig er det også her, hvor vi uddanner vores terapeuter. Alt sammen i tæt samarbejde med stifterne af Body SDS.

Autoriserede Behandlere
Udover vores behandlere i Parken, har vi uddannet en lang række behandlere over hele Danmark, som tilbyder Body SDS behandling i egen klinik, center eller bopæl – under autorisation.

Sarah Zobel, Psykolog og elev på Body SDS kropsterapeutuddannelsen

Henrik Saxgren – Body SDS er et godt alternativ

 ”Det danske sundhedssystem har brug for et kvalificeret modspil” Body SDS er det bedste bud på et begavet, seriøst og u-religiøst alternativ til den medicinske lægeverden og dens skræmmende uformåenhed, når det gælder velfærdssygdommene i alle deres forklædninger. Jeg værdsætter deres åbenhed og fordomsfrihed og selv om jeg selv under behandlingen har bevæget mig ud…
Read more

THIS MIGHT ALSO INTEREST YOU:

BODY SESSION® (CHILDREN)

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

READ MORE

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

READ MORE

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

READ MORE