skip to Main Content

Bivirkninger efter HPV vaccination – kan Body SDS hjælpe?

HPV vaccinationen er meget omdiskuteret, da flere og flere piger og unge kvinder indrapporterer bivirkninger som fx svimmelhed, svær træthed, hovedpine og lammelser. For over 2000 pigers vedkommende ser det ud til, at vaccinationen har udviklet sig til invaliderende skader.

Body SDS har stor erfaring med behandling af piger, der oplever gener efter HPV vaccine. Behandlingerne afspænder eksempelvis hele kroppen gennem pulseringer, der øger blodgennemstrømningen og stimulerer lymfesystemet. Behandlingerne optimerer herved kroppens evne til at udskille affaldsstoffer og sikrer flow i kroppen. Det er væsentligt at understrege, at vi forstår hver krop som individuel, og vi behandler krop og psyke som en helhed. Læs mere om Body SDS behandlinger.

I denne trailer fortæller Ole Kåre Føli (Body SDS’ ene grundlægger) om, hvordan Body SDS kan hjælpe HPV bivirkningsramte kvinder. I traileren møder du også en ung kvinde, Redempta, der udviklede føleforstyrrelser i arm og kramper i hele kroppen efter hun havde modtaget HPV-vaccinen. Med tiden blev det så slemt, at hun hverken kunne tage vare på sig selv eller sin familie.

Redemptas behandlingsforløb med Body SDS er dokumenteret i programmet ‘Alternativ behandling’ på DR, hvor vi ser, at hun får sin førlighed, familieliv og livsglæde tilbage.

Back To Top
×Close search
Search
X