skip to Main Content

Hvad kan Body SDS gøre for stress og udbrændthed?

Hvis du er stresset eller føler dig udkørt, vil en behandling gavne meget. Vi arbejder nemlig med stress-ramte hver dag, og vi er derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi kan ikke sige, at vi afhjælper stress, men vi kan afhjælpe mange af de symptomer, som er forbundet med stress som hovedpine, ømhed, udbrændthed osv.

Din behandling vil gå ud på at få din krop og psyke i en rolig tilstand og få dig i kontakt med din egen krop. En kropsterapeut vil typisk arbejde med dit åndedræt helt nede i bunden af bugen. Samtidig vil terapeuten løsne op ved solar plexus og ved nakke og skulder.

Vi kan også anbefale vores to stress-dvd´er; én til hjertestress og én til leverstress, hvori der vises træningsøvelser, du kan lave derhjemme.

Symptomer på hjertestress kan være spændinger i nakke, bryst og øvre ryg, sitren i brystet, høj puls, søvnproblemer, unormal tissetrang, svedige håndflader, svimmelhed, ondt i maven, allergiske reaktioner, vægttab, ildelugtende sved, forringet immunforsvar og tendens til infektioner, koncentrationsbesvær, hukommelsessvigt, tankemylder og indre uro.

Symptomer på leverstress kan være spændinger i nakke og skuldre, lavt energiniveau, vægtøgning, kvalme, træthed, problemer med synet, tendens til depression, ensomhedsfølelse, mindreværd, tungsindighed, aggressivitet, manglende nærvær, indadvendthed, angstanfald.

Back To Top
×Close search
Søg