skip to Main Content

Hvad kan Body SDS gøre ved din skinnebensbetændelse?

Vi ser meget ofte løbere og andre sportsudøvere med skader som skinnebensbetændelse, og vi har god erfaring med behandling af denne slags skader.

Skinnebensbetændelse kan dog for mange være en langvarig betændelsestilstand, som kan være svær at komme af med, da man ikke kan undgå en smule daglig irritation ved det betændte område. En betændelsestilstand som skinnebensbetændelse kræver gennemstrømning af vævet og musklerne omkring, for løbende at få udrenset de affaldsstoffer, som samler sig omkring det betændte område. Hvis området løbende bliver udrenset for disse affaldsstoffer, kan kroppen igen fungere normalt.

Body SDS-behandlinger finder vi meget egnet til den slags skader, da vores primære fokus er pulsering af led og muskler kombineret med aku- og zonetryk, som giver fonyet liv og flow i kroppen.

Skinnebensbetændelse kan være meget forskellige fra person til person, hvorfor det kan være svært uden vi først har haft dig mellem vores hænder at vurdere, hvor alvorlig skaden er, hvor mange behandlinger der skal til, eller hvor lang tid det vil tage før end du kommer dig over skaden. Det som kan tage 1-3 behandlinger kan for andre tage langt flere behandlinger. Et skades forløb kan også varierer alt efter hvor længe man har gået med skaden inden der har været søgt hjælp. Det bedste er at komme i gang med behandlingen så hurtigt som muligt og der ved forhåbentligt undgå længerevarende skader.

Når vi arbejder med skader arbejder vi med hele kroppen, da vi er af den overbevisning at hele kroppen hænger sammen og vi skal samtidig skabe et flow i hele kroppen og ikke kun i skades området.

I kombination med vores behandlinger vil terapeuten kunne anbefale anti-inflammatoriske urter og evt. hjemmeøvelser.

Back To Top
×Close search
Search
X