skip to Main Content

Hvad kan Body SDS gøre ved sorg?

Når vi er i  krise i vores liv, hvad enten det er at miste, dem vi har kær, er midt i en skilsmisse eller mister vores job, sættes vores krop og sind i alarmberedskab, hvilket kan komme til udtryk som sorg. Når kroppen er i den tilstand, kan vi opleve forskellige skavanker og belastninger. Det er fordi, følelser sætter sig i kroppen.

Det er vigtigt, at man ikke ophober sin sorg, men at man får udtrykt sine følelser, når de er der. Vores behandlinger hjælper på at give slip på sine følelser, forløse kroppen og afspænde den. Derfor er det altid godt at få en Body SDS-behandling i sådanne situationer. Behandlinger vil hjælpe kroppen til at opnå balance, både fysisk og psykisk.

Sorg kan ramme os alle og vi tackler den alle forskelligt. Nogen gemmer den væk mens andre lader den komme til udtryk ved f.eks. tårer, ked af det hed eller vrede og frustrationer. Der er også dem som gemmer det hele lidt væk, hvilket vi ikke kan anbefale at man gør. Det kan for mange der normalt gemmer sine følelser væk være svært at få det hele “ud” og her kommer Body SDS behandlingerne dig til gode. Vi kan med vores Body SDS sessions være med til gennem vores behandlinger og dialog at sætte disse følelser fri som ligger gemt i kroppen.

Er du i stor sorg, skal du være forberedt på at vores behandlingsforløb kan være “hårde” og/eller krævende, da sorgen skal frigives og det mærker man som den sorg det er. Vores erfarende kropsterapeuter er alt klar til at hjælp og støtte i denne proces men at mærke følelserne selv kommer man ikke uden om,  hvilket for nogen kan være en proces man skal være klar til.

Back To Top
×Close search
Search
X