skip to Main Content

Fremtidens kilde til vitaminer – Body SDS anbefaler vitaminsprays

Det daglige indtag

Studier viser, at optagelsen af vitaminer i tarmsystemet varierer fra person til person. Det skyldes at tarmens optagelsesevne afhænger af mange forskellige parametre. Mange tror de tager den rigtige mængde vitaminer, men i virkeligheden får de kun en lille del af det de ønsker og har behov for.

Understående film forklarer det enkelt:

 

 

Det nye

For at imødekomme den problematik har Nordic Health lavet vitaminer, som sprayes ind i mundhulen. Her optages de direkte i mundens blodbaner, og påvirker derfor ikke dit tarmsystem.

Ideen bag de effektive vitaminsprays stammer fra Dr. Charles Heards arbejde med malariamedicin til babyer i en række afrikanske lande i 1990’erne. I modsætning til de voksne, kunne babyernes tarmsystemer ikke optage den fornødne malariamedicin, hvorfor man udviklede en sprayversion til mundhulen. Det reddede dengang tusindvis af børn – og forskerne bag projektet, har sidenhen videreudviklet konceptet til nu også at omfatte vitaminsprays.

Fremtiden

Alle nyere studier viser, at når man sprayer vitaminer direkte ind i mundhulen, absorberes de mere effektivt. Hvis man vil optimere sit vitaminindtag, og vide hvad man reelt får ud af det, skal man derfor i fremtiden tage sine vitaminer med spray.

Vi har indtil videre 5 produkter på hylderne:

  • D-vitamin: Klassikeren, som støtter et sundt immunforsvar og bidrager til vedligeholdelse af knogler og tænder. 
  • B12: Energivitaminet, som  fremmer hukommelse og koncentrationsevnen og bidrager til energistofskiftet.
  • Jern: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal kognitiv funktion og et normalt energistofskifte.
  • K2: Det nye supervitamin, som hjælper med vægttab, stærkere knogler og et sundere hjerte.
  • Gurkemeje: Fantastisk mod inflammation og styrker dit immunforsvar.

Du finder alle de forskellige vitaminer her

 

En klar forskel 

Hos Body SDS har vi testet de forskellige vitaminsprays gennem en længere periode, og vi er ikke i tvivl om deres effektivitet. Vi er VILDE med den lette og effektive måde at tage vitaminer på.

Back To Top
×Close search
Søg