skip to Main Content

GRATIS TRÆNING HELE JULI MÅNED

 

Ja, du læste rigtig…. hele juli måned kan du træne gratis hos os her i Parken på Østerbro.

Det gælder både for dig som er ny og for dig som træner hos os fast. Anvender du normalt klippekort når du træner, vil du ikke blive trukket klip og er du på abonnementservice vil din opkrævning i september måned være på 0 kr.

Har du aldrig prøvet vores træningstimer før, så synes vi virkelig du skal gribe træningstasken og prøve det nu hvor prisen i hvert tilfælde ikke kan være en undskyldning.

 

HVAD SKAL DU GØRE

  • Finde ud af hvilke hold du vil på
  • Møde op (tilmelding behøves ikke)
  • Medbring vand
  • Håndklæde, hvis du vil benytte vores omklædningsfaciliteter.

Du finder programmet for hele juli måned her

 

Understående kan du læse lidt om de to forskellige hold vi kører i juli måned.

 

GRUNDTRÆNING 

Body SDS grundtræning er en god blanding mellem konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen.

Grundtræning er Body SDS´grundlæggende træning. Er du begynder er den klart at anbefale. Her arbejder du med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper. Flere benytter denne træningsform til at vedligeholde sin krop og holde sit energiniveau og sin livsglæde oppe.

 

CUFEI

Træningsforløbet indledes med grundtræning af hele kroppen, hvor åndedrættet centreres, og muskler og led afspændes og aktiveres. Øvelserne lærer dig at koordinere dine bevægelser. Anden del af træningen består af smidigheds-, åndedræts- og meditationsøvelser.

Til Cufei vil hele din krop dermed arbejdes igennem – alle sener, muskler og led. Der kan være enkelte øvelser, der er svære at mestre i begyndelsen, men over tid vil du lære dem. Du vil også meget hurtigt finde dine egne grænser ved hver øvelse og dermed undgå at få skader.

Træningen stimulerer muskler og blodcirkulation og frigør affaldsstoffer. Resultatet er en ægte smidig, tonet krop og et renset organsystem. På sigt vil Cufei-træning også give dig en større kropsbevidsthed og en fornemmelse af frihed i kroppen.

 

Rigtig god fornøjelse og god sommer.

 

Back To Top
×Close search
Søg