Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Karlslunde-centret lukker pr. 14. november

Kære Alle,

Til dem af jer der ikke allerede er bekendt med, at vores afdeling i Karlslunde lukker ned, kan vi bekræfte, at vores center i Karlslunde lukker og slukker pr. 14. november.

Body SDS er i fortsat udvikling, og derfor bliver vi også nødt til nogle gange at tage svære beslutninger for fortsat at kunne opretholde udviklingsniveauet.

For at kunne fokusere og stille skarpt, har vi derfor valgt at lukke vores center i Karlslunde.

Andrrew E. E. Mogensen og de andre Body SDS-terapeuter fra Karlslunde behandler for sidste gang d. 14. november i Karlslunde. Træningsholdene i Karlslunde lukker også. Heldigvis vil du fortsat kunne booke tid hos alle vores terapeuter fra Karlslunde – da de alle sammen fra midt november vil behandle i vores hovedcenter i Parken.

Det er jo aldrig sjovt at afslutte et kapitel. Især ikke, når det var i Karlslundecentret, Body SDS har taget form, som det system det er i dag. Men det er nødvendigt for vores virksomhed og for at blive ved med at udvikle os i den rigtige retning.

Ønsker du fortsat at benytte en behandler i dit nærområde med opdaterede kvalifikationer, kan du finde alle vores godkendte centre lige her: Godkendte centre

Venlig hilsen Body SDS