skip to Main Content

Udover vores erfarne behandlermiljø i Parken, findes der også autoriserede behandlere over hele Danmark

En autoriseret Body SDS behandler, er en uddannet terapeut, som udbyder Body SDS behandling i egen klinik, center eller bopæl – under autorisation. For at kunne være autoriseret behandler, er der en række krav, som vedkommende skal leve op til, herunder:

  • Beståelse af vores 3-årige uddannelse*
  • Løbende videreuddannelse (min. 16 timer om året)
  • Løbende ajourføring med de nyeste behandlingsteknikker
  • RAB registrering**
  • Fornyelse af autorisation hvert år

* Under den enkeltes https://body-sds.dk/autoriserede-behandlere/ kan du se, hvilke kurser vedkommende har taget

** RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet. Læs mere

Autorisationsloven

Body SDS er ikke underlagt autorisationsloven og indgår IKKE i den almindelige kendte autorisation af sundhedsfagligt personale.

Vi har selv valgt at autorisere enkelte Body SDS behandlere, så du som klient nemmere kan finde kvalificeret behandling.

Etiske regler

Alle autoriserede Body SDS behandlere er underlagt etiske regler, som de behandler ud fra. Du kan her læse de etiske regler fra Body SDS.

Har du spørgsmål eller oplever du, at en autoriseret Body SDS behandler ikke lever op til de etiske regler, er du velkommen til at kontakte os.

Se efter logoet

Gennem vores autoriserede Body SDS behandlere vil vi sikre et stærkt varemærke og et seriøst behandlingssystem med fokus på dygtige terapeuter. Du kan til enhver tid se, hvilke behandlere der tilbyder Body SDS under autorisation i vores samlede oversigt eller ved at kigge efter behandler logoet på den pågældendes hjemmeside.

Back To Top
×Close search
Søg