skip to Main Content

”I morgen går jeg i gang med at spise sundere”…

Går du i seng om aftenen og tænker, i morgen vil jeg sætte ind på sunde forandringer og spise sundere? I morgen vil jeg gøre noget ved hovedpinen og trætheden? De ekstra kilo? Maven, der føles oppustet? De stive led eller uro i benene?

Så har vi to forslag til bøger med opskrifter og en masse tips og tricks, der kan hjælpe dig på vej; ’Sund & Frisk’ og ’Den Fede Faste’. Læs om bøgerne nedenfor.

Sund & FriskBliv sundere med 'Sund og Frisk'
– Lækker mad uden gluten, mælk og sukker
Denne bog handler helt enkelt om at spise godt. Og det betyder at spise god mad, vi får det bedre af. Der er nogle former for mad, det vil være godt at undgå i en periode for at give kroppen et pusterum. Men det betyder ikke, at der ikke må spises, tværtimod. At spise godt betyder nemlig også, at der er masser, du med god samvittighed kan spise mere af. Bogen er en god mulighed for at lære din krop bedre at kende og mærke, hvad der sker i kroppen, når du ændrer dine madvaner.

Sund & Frisk er skrevet af Jane Juul, Body SDS terapeut

Vejl. udsalgspris: 299,-

Du kan læse mere og købe bogen her.

 

Den Fede Faste
– din smutvej til sundhedBliv sundere med 'Den fede faste'
Princippet bag Den Fede Faste bygger på den menneskelige organismes evne til at selvrense og selvhelbrede. Mange af os har ikke det overskud i kroppen, der skal til for at få organismens mange systemer til at fungere optimalt, fordi vi presser den for hårdt med for meget og forkert mad og drikke, medicin, kemikalier og stress. Løsningen er at hjælpe din krop, så den nemmere kan klare sine opgaver. Det er det en udrensning kan gøre.
Har du det godt, men vil du gerne have det endnu bedre? Eller har du det dårligt, og vil du gerne have det godt? Så send din krop på ferie og kom velsmurt og sundere tilbage.

Den Fede Faste er skrevet af Martin Bonde Mogensen, Uddannet kropsterapeut ved Body SDS

Vejl. udsalgspris: 249,-

Back To Top
×Close search
Søg