Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Forrige

Body SDS stikker dybere end almindelig massage.

Jeg har en dum nakke. Jeg fik på et tidspunkt et stød op i nakken, da jeg spillede teater, og den har drillet mig lige siden. Jeg hørte for første gang om Body SDS for mange år siden, og prøvede også en enkelt behandling nede på klinikken i Karlslunde. Jeg kender flere, der har taget uddannelsen og arbejder som behandlere, så jeg har prøvet at få behandlinger en gang i mellem. Men jeg ville gerne vide, om det kunne ændre noget at gå i et regelmæssigt forløb.

Behandlingen var heftig, men det satte en masse ting i gang i min krop. Jeg var helt rundt på gulvet, da jeg kom ud fra behandlingen. Der går lige noget tid, men så kunne jeg mærke hvordan det blev bedre i nakken. Men man skal virkelig også gøre en indsats selv. Man skal ikke bare tro, at man kan lægge sig på briksen og så forsvinder alt. Man skal selv aktiv være en del af processen.

Body SDS har også givet mig en anden indstilling og motivation til træning. Det kan være svært, at tage et sted hen og træne når man har to børn. Men jeg er blevet meget bedre til at bevæge mig noget mere, og dyrke både cufei- og pafeitræning derhjemme. Med de to træningsformer, kommer jeg hele kroppen igennem.

Jeg kan virkelig godt lide det, så det er bare om at få det gjort. Alle mennesker bliver glade når de får det prioritet og få det gjort, sådan har jeg det i hvert fald.

Jeg vil helt klart anbefale alle at prøve Body SDS. Der er så mange mennesker der er oppe i hovedet, i stedet for at være nede i kroppen. Det er jeg også selv, og det er her Body SDS går ind og hjælper mig med at mærke den.

Mia Lyhne

Skuespiller

Næste