skip to Main Content

Om mig

BAGGRUND

Mit navn er Ida Bentholm (f.1989), oprindeligt fra Aarhus.

Som uddannet fysioterapeut savnede jeg den mere holistiske tilgang til kroppen, hvilket jeg fandt på Body SDS uddannelsen.

Body SDS har hjulpet mig utrolig meget i min egen historie med stress, angst og uro til at slippe hovedet, kontrollen og ”den indre kritiker” ved at trække vejret og skabe kontakt til kroppen. Disse personlige erfaringer og processer ønsker jeg at give videre til mine klienter. Jeg har fundet min rette hylde som Body SDS-terapeut, og det er en stor gave for mig, at kunne hjælpe mine klienter med at opnå mere selvkærlighed og balance i krop og sind.

I min fritid bruger jeg tid på at læse bøger, særligt indenfor personlig udvikling, dyrke yoga og pilates, løbe og vandre i naturen og bade i havet året rundt. Jeg elsker at lave sund og anderledes mad, særligt gennem inspiration fra andre kulturer via mange rejser rundt i verden.

INTRODUKTION

Jeg har erfaring med aldersgrupper fra 3 måneder til 80 år, og har desuden en del erfaring indenfor graviditet og efterfødsel.

Jeg har gennem de seneste 4 år som selvstændig behandler, vejleder og træner opbygget en stor bred erfaring. Særligt indenfor psykiske udfordringer som angst, lavt selvværd, traumer, PTSD, depression og stress, men også med fysiske skader og smerteproblematikker.

Jeg har taget flere uddannelser inden for det kropslige og psykiske fagområde, og opbygget en stor erfaring inden for denne verden. Herunder som fysioterapeut, mindfulness-instruktør, personlig træner, kostvejleder samt yoga- og pilates-instruktør. Jeg har hermed tilegnet en høj faglighed og bred viden indenfor det sundhedsfaglige område, som sikrer mine klienter en høj professionalisme. Det er vigtigt for mig, at videreuddanne mig løbende indenfor feltet for at dygtiggøre mig og give mine klienter den bedst mulige oplevelse og behandling.

FILOSOFI

Jeg har en stor passion for at hjælpe mennesker, der oplever udfordringer både på det psykiske, fysiske og mentale plane med at finde frem til årsagerne bag, og har altid fokus på at behandle årsager frem for symptomer.  Med min stærke indføling og empatiske evner, sikrer jeg dig trygge, varme rammer med fuld fokus på dig og din situation. Min vigtigste opgave er at møde dig, hvor du er – hos mig er der plads og rum til alle.

Som menneske er jeg meget varm, åben, energisk og rummelig.

Jeg ser meget frem til at møde dig.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Kærlig hilsen
Ida

Mine kurser

År Type Timer
2020 Psykologikursus: Psykologi 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Psykologikursus: Psykologi 2 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Led kursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Led kursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Thomas Klarskov 12
Vis flere kurser
Back To Top
×Close search
Søg