skip to Main Content

Om mig

BAGGRUND

Mit navn er Ida Bentholm, jeg er 30 år og kommer oprindeligt fra Aarhus.

Som uddannet fysioterapeut savnede jeg den mere holistiske tilgang til kroppen, hvilket jeg fandt på Body SDS uddannelsen.

Body SDS har hjulpet mig utrolig meget i min egen historie med stress og angst, til at slippe hovedet, kontrollen og skabe kontakt til kroppen. Disse personlige erfaringer og processer ønsker jeg at give videre til mine klienter.  Jeg har fundet min rette hylde som Body SDS terapeut, og det er en stor gave for mig, at kunne hjælpe mine klienter med at opnå mere balance i krop og sind.

I min fritid bruger jeg tid på at læse bøger indenfor personlig udvikling, dyrke yoga, løbe i naturen og bade i havet året rundt. Jeg elsker at lave sund og anderledes mad, særligt gennem inspiration fra andre kulturer via mange rejser rundt i verden.

 

INTRODUKTION

Jeg har erfaring med aldersgrupper fra helt ned fra 3 måneder til 80 år, og har desuden en stor viden og erfaring indenfor graviditet og efterfødsel.

Jeg har gennem de seneste 3,5 år som selvstændig behandler, vejleder og træner opbygget en stor bred erfaring indenfor fysiske skader og smerteproblematikker, sygdomme som følgevirkninger i forbindelse med kræft, gigt og livsstilssygdomme samt psykiske udfordringer som angst, traumer, depression og stress.

Jeg har taget flere uddannelser inden for det kropslige og psykiske fagområde og opbygget en stor erfaring inden for denne verden. Herunder som fysioterapeut, mindfulness-instruktør, personlig træner, kostvejleder samt yoga- og pilates-instruktør. Jeg har hermed tilegnet en høj faglighed og bred viden indenfor det sundhedsfaglige område, som sikrer mine klienter en høj professionalisme. Det er vigtigt for mig at videreuddanne mig løbende indenfor feltet for at dygtiggøre mig og give mine klienter den bedst mulige oplevelse og behandling.

 

FILOSOFI

Jeg har en stor interesse og styrke i at hjælpe mennesker, der oplever udfordringer fysisk, psykisk eller mentalt med at finde frem til årsagerne bag, og har altid fokus på at behandle årsager frem for symptomer.  Med min stærke indføling og empatiske evner, sikrer jeg dig trygge rammer med fuld fokus på dig og din situation. Min vigtigste opgave er at møde dig, hvor du er – hos mig er der plads og rum til alle.

Som menneske er jeg meget varm, åben, energisk og rummelig.

Jeg ser meget frem til at møde dig,

 

Med venlig hilsen,

Ida

Back To Top
×Close search
Search