skip to Main Content

Om mig

Efter min første Body SDS-behandling kunne jeg mærke kroppen på en ny måde. Jeg blev bekræftet i, at der er en sammenhæng mellem kroppen og psyken. Det gav mig lysten til at arbejde videre med Body SDS, og jeg tog derfor uddannelsen som Body SDS-terapeut.

Personligt fik jeg gennem uddannelsen og behandlingerne bearbejdet en masse tanker og gamle oplevelser, og jeg fandt på den måde ind til essensen af, hvem jeg er og hvorfor.

Under uddannelsen fik jeg tilbudt arbejde i receptionen, hvor jeg stadig planlægger bl.a. udrensning, faste og efteruddannelse 3 dage om ugen.

Jeg er opvokset i Vestjylland og oprindeligt uddannet pædagog. Jeg har bl.a. arbejdet i flere børnehaver og på en akutinstitution for tvangsfjernede børn. Desuden har jeg lavet produktionsarbejde på film og rejst meget i primært Brasilien.

Gennem mit arbejde oplever jeg, at behandlingerne giver klienter et større velvære og en øget bevidsthed. Body SDS er effektiv ved smerter i kroppen og ved stress. Selv finder jeg det værdifuldt at være med til at løsne op for spændinger, lære en klient at forstå kroppens signaler og at reagere på dem.

Lige p.t. behandler jeg ikke som terapeut, men arbejder som receptionist på kontoret.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Med venlig hilsen
Jane Juul

Back To Top
×Close search
Search
X