skip to Main Content

Om mig

Jeg er født på Frederiksberg i 1958.

Jeg er handelsskoleuddannet på et revisionskontor, men har været beskæftiget som retssekretær inden for domstolene i rigtig mange år, inden jeg begyndte hos Body SDS.

I 1999 blev jeg ansat hos Body SDS. Siden da har jeg oplevet mangt og meget. Det var en meget anderledes verden at lære at kende, lige fra udrensningskure og kostændringer til også at mærke og føle kroppen i stedet for kun at tænke – og ikke mindst lære at trække vejret, hvilket jeg stadig er i gang med. Processen er lang og givende.

Det fællesskab, som jeg er en del af her i firmaet er også ganske anderledes, end jeg tidligere har været vant til, for vist har vi travlt som i alle andre firmaer, men stedet her har rigtig stor forståelse og meget kærlighed at give, så det er meget lettere at hænge i.

Da jeg blev ansat hos Body SDS led jeg af migræne flere gange om måneden. Efter ca. 5 behandlinger forsvandt migrænen, og jeg har ikke haft migræne siden år 2000. Det har været en stor befrielse at slippe for angsten for et anfald og selvfølgelig også at slippe for smerten, sygemeldingen og alt, hvad der fulgte med et anfald.

Mine arbejdsopgaver består hovedsagelig i at sørge for den daglige drift i administrationen samt varetage firmaets regnskabsmæssige funktioner.

Mine fritidsinteresser er billedkunst, kajakroning, svømning, dans, cykling, vandreture både i Danmark og i udlandet og min have.

I 2012 begyndte jeg på Body SDS´ 3-årige uddannelse. Fordi jeg havde siddet i så mange år og set alle de fantastiske resultater, som behandlingssystemet giver vore kunder. Derfor ville jeg også være med til at skabe disse store forandringer og små ”mirakler”. Desværre måtte jeg stoppe på uddannelsen efter 1 år, da jeg har slidgigt i hænderne i en grad, som ikke er foreneligt med at være behandler. For denne gene får jeg regelmæssigt behandlinger og har derfor ingen problemer/smerter, når jeg ikke giver behandlinger.

Kontakt mig på joan@body-sds.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.

Back To Top
×Close search
Search