skip to Main Content

Om mig

Mit navn er Jørgen Petersen, er født i 1971, og opvokset på Amager.

Jeg er oprindeligt uddannet håndværker, og har arbejdet mange år som selvstændig indenfor byggebranchen.

Selv om jeg har været glad for dette, så har jeg altid vidst at jeg skulle arbejde indenfor et område, hvor jeg havde mere og dybere kontakt med mennesker.

Så da jeg havde en lidt svær tid i årene omkring 2004-2006 valgte jeg, at kigge lidt indad i mig selv. Da jeg havde brugt lidt tid på det, valgte jeg at tage en 4-årig uddannelse som psykoterapeut på Københavns Gestaltinstitut. Nu var de første sten lagt til en ny livsbane for mig.

I forbindelse med mit arbejde som psykoterapeut, kom jeg i kontakt med Body-sds.
Jeg fik på et tidspunkt mulighed for at sende en af mine klienter ind og være kanin til en behandlingseksamen. Da klienten efterfølgende sad i min stol, kunne jeg se og høre en kæmpe forskel, Der sad nu et helt andet menneske overfor mig, som var blevet åbnet op i kroppen. Terapien med klienten udspillede sig nu på en hel ny måde.

Fra det øjeblik af vidste jeg bare, at den uddannelse skulle jeg have.

Det blev dog ikke helt så nemt, som jeg havde drømt om, for i 2011 blev jeg ramt af en diskusprolaps i ryggen. Jeg måtte igennem adskillige former for behandlinger, både i det etablerede system såvel som det alternative, men det eneste der hjalp på mine smerte var Body-sds.

Dette gjorde mig endnu mere nysgerrig på Body-sds uddannelsen, og derfor valgte jeg i 2014 at søge optagelse hos Body-sds, og blev færdig i marts 2017. Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget. I dag er jeg helt tilbage i livet igen, og har behandlet siden jeg gik i gang med uddannelsen.

Jeg har allerede i dag hjulpet mange mennesker både fysisk og psykisk. Jeg tror på at alt kan lade sig gøre, indtil andet er modbevist.

I behandlingen hos mig vil jeg møde dig lige hvor du er, og arbejde med det du kommer med, samt det jeg mærker i din krop. Jeg vil også bruge mit skarpe øre til at høre om der er overensstemmelse med det du siger og det du mærker i din krop.

Jeg ser frem til at møde dig på briksen, og sammen med dig skabe forandringer for livet.

/ Jørgen

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen12
2019Behandling af spædbørn v. Bengt V. Andersen2
2019Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas12
2019Spændinger ifm. Graviditet v. Bengt V. Andersen2
2019Ledkursus: Ryg 3 v. Keven Bruun6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside
Back To Top
×Close search
Search
X