Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Josefine Kristensen

Receptionist

Om mig

Jeg hedder Josefine, det er mig, du bl.a. møder i receptionen her hos Body SDS Parken.

Jeg er 34 år og bor sammen med min kæreste og vores datter på snart 2 år. At blive mor hjælper mig til øget nærvær og sammen min datter opleve verden med nye øjne.

Gennem min egen opvækst blev det tydeligt for mig, at sundhed og sygdom er altafgørende for oplevelsen af vores livskvalitet. Det vakte min tidlige nysgerrighed på, hvordan vi som mennesker, om muligt, selv kan gøre en positiv forskel for at påvirke vores sundhed og trivsel.

Under min studetid og med min bachelor i fødevarevidenskab startede en stor passion for at blive klogere på kroppen, ernæring og vores sundhed. Herunder selvudvikling og sammenhængen mellem krop og sind. Denne nysgerrighed har også ført mig ind i yogaens verden. Jeg har senere gennemført kortere og længere uddannelser i det felt.

Da jeg første gang stiftede bekendtskab med Body SDS på egen krop, var jeg ikke i tvivl om, at systemet virkelig kunne noget. Det var som en dør blev åbnet til nye lag i min krop og gennem behandlingsforløbet mærkede jeg, hvordan mine følelser og tanker kunne spejle sig i min krop.

Body SDS er for mig et håndværk og en videnskab, jeg gerne vil være med til at udbrede, og derfor finder du mig her i receptionen.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

Du kan også skrive til mig på mail [email protected]