skip to Main Content

Om mig

Jeg er født og opvokset i Nordsjælland og er barn nr. 3 i søskendeflok på 6. Grundet det høje aktivitetsniveau i hjemmet stortrives jeg i sociale sammenhæng. Jeg elsker at møde nye mennesker og interesserer mig meget for at høre deres historier.

Min store trang til at kommunikere med mennesker resulterede i et valg om at læse kommunikation, og i dag har jeg en kandidatgrad i kommunikation og erhvervsøkonomi.  Under min uddannelse fik jeg 2 fantastiske børn, som jeg dedikerer det meste af min fritid til. Selvom der ikke er meget alene tid når man har to små børn i huset, elsker jeg mine morgenløbeture rundt om søerne i KBH. De giver mig overskud og røde kinder.

Jeg går meget op i at være i fysisk og psykisk balance. Jeg mener det er essentielt i vor tids stress-ramte samfund. Derfor er jeg også taknemlig for at arbejde hos Body SDS, hvor jeg hver dag møder mennesker som finder balancen og går herfra med smil på læberne.

Hvis du føler at Body SDS har haft en god effekt på dig, så tag fat i mig i forkontoret eller skriv til mig på juliane@body-sds.dk. Jeg vil elske at høre din historie.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Juliane

Back To Top
×Close search
Search