Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Loulou Toft

Administrationen

Om mig

Jeg hedder Loulou og det er mig, du bl.a. møder i receptionen hos Body SDS Parken.

Min baggrund er lang og varieret inden for kommunikation, coaching, yoga, pilates, åndedrætsarbejde, meditation og spirituelt arbejde. Fællesnævneren er min store interesse for mennesker og hvordan vores krop og sind arbejder sammen og ikke mindst hvordan, vi kan udvikle os og samtidig forblive hele mennesker i en meget omskiftelig verden.

Som person er jeg åben og bliver oftest opfattet som positiv, glad og udadvendt. Jeg har det godt med ærlige, nysgerrige samtaler, der gerne går dybere end overfladen.

Jeg prioriterer fysisk træning næsten dagligt. Om vinteren bader jeg i havet og går i sauna, hvilket er med til at holde mit sind i ro og mine fødder på jorden. Jeg arbejder på at være mere nærværende og til stede i alt hvad jeg gør.

Jeg bor sammen med Uffe og er mor til Tilde på 10 år og heldig ekstra voksen til Carl på 17 år.

Jeg har gennem mit voksne liv været i løbende kontakt med Body SDS, da jeg har en skæv ryg og til tider også har haft mentale temaer som afspejler sig i kroppen. Her har Body SDS behandlinger været en hjælp til at kunne slippe og skabe balance igen.

Jeg trives med bidrage til at vores klienter får en positiv og tryg oplevelse, og jeg glæder mig derfor også til at byde dig velkommen her i Parken.