skip to Main Content

Om mig

Jeg har arbejdet sammen med kroppen i snart 25 år – og det har altid været et kald for mig at hjælpe andre til at forstå deres krop. Derfor har jeg også gennem årene udviklet mine naturlige evner for at forstå og fjerne kroppens smerte og spændinger. Både via uddannelse og hands-on erfaring.

For mig er Body SDS den grundlæggende rigtige indgang til at udvikle sig selv og ens livspotentiale. Behandlingerne frigør energi og livsglæde og giver overskuddet til at initiere og fuldføre drømme og projekter. Jeg interesserer mig også for og har uddannet mig inden for kost og sport, og med Body SDS som det tredje ben at stå på, synes jeg, at alle værktøjer er på plads til at opnå et holistisk sundt liv.

Det er vigtigt i en tid, hvor vi både har flere muligheder og større materiel rigdom end nogensinde før – og samtidigt er uhyre pressede. Vi påvirkes af kemi, vi påvirkes fysisk og psykisk. Og vores kroppe reagerer på det. Med det overvældende informations-overflow, kan det være svært for os at vide, hvordan vi igen kommer på din rigtige vej i livet. Her gælder det om at igen lære at mærke efter i kroppen, og lade den helbrede og udvikle sig selv. Body SDS var en åbenbaring for mig som positiv behandlingsform, der sigter mod en højest mulig livskvalitet.

Som ekspert og underviser i raw food holder jeg af at benytte Body SDS´ udrensningsforløb og træning parallelt med behandlingerne, hvis man ønsker det. Detox og faster afhjælper generelt skavanker og ømme led, sætter gang i vægttab, gør huden renere – og giver dig en afbalanceret krop, der er fyldt af energi.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få retning og sundhed i dit liv fremover.

Mine kurser

År Type Timer
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2021 Supervision, Ryg 4 behandling af lænderyg v. Bengt Andersen 2
2021 Fod-Knyster, Platfod og Hammertæer v. Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
2021 Fod-Ankel forstuvning & Hælesporer v. Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
2021 Astma & Bronkitis v Keven Bruun 12
Vis flere kurser
Back To Top
×Close search
Søg