Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Tolou Noriel

Body SDS terapeut

Om mig

BAGGRUND

Mit første møde med Body-SDS var tilbage i 2013, hvor jeg kom som klient for at få hjælp med mine kronisk spændingshovedpine. Jeg havde tidligere søgt hjælp andre steder, men uden resultater. Det var en meget afgrænset tilgang til arbejdet med at få løsnet min kroniske hovedpiner, hvor krop og følelser ikke blev koblet sammen. Den kobling oplevede jeg endelig hos Body SDS og nu skete der en positiv udvikling. Hos Body SDS oplevede jeg allerede fra første behandling, at blive set og behandlet som et helt menneske, hvor tilgangen er at både krop og følelser hænger sammen. Det var en befrielse og her startede min nysgerrighed for alvor for menneskers sammensætning og udvikling.

Introduktion

Allerede som helt ung mærkede jeg tydeligt livet på egen krop i form af både sorg, stress og depression, som startede min personlig udviklingsrejse. Det har givet mig stor selvindsigt samt opbygget forståelse for hvordan menneskers opvækst og miljø, påvirke os og følger med i vores voksenliv, og kommer til udtryk på forskellig vis både fysisk og psykisk. Den viden og indsigt ønskede jeg at kunne inddrage i mit arbejdsliv, hvilket jeg er så heldig, at kunne i jobbet som kropsterapeut og behandler hos Body-SDS.
Jeg står i dag stærkt i mig selv og kan med stor faglighed, respekt og omsorg tage imod mine klienter og deres udfordringer. Som Body SDS kropsterapeut trækker jeg både på egen livserfaring samt den teoretisk og praktisk træning, jeg har opbygget gennem Body SDS uddannelsen.

Filosofi

Hos Body SDS ser vi mennesker, som ét hele hvor vores krop, følelser og tanker hænger uløseligt sammen.  Den tilgang har stor indvirkning på mange af de udfordringer moderne mennesker oplever. Du vil som klient derfor også opleve, at vi både arbejder med det fysiske, psykiske og mentale igennem selve behandlingen. Derudover bruger jeg elementer fra meditation og fysiske øvelser fra Body SDS Grundtræning i behandlingen og som øvelser og inspiration til mine klienter kan tage med hjem.

Jeg glæder mig til at møde dig og sammen arbejde hen mod dine mål.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Kærlig hilsen
Tolou

Mine kurser

År Type Timer
2022 Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2022 Ryg 1 v. Keven Bruun 6
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2022 Indføling 1 v. Ditte Magtengaard 6
Vis flere kurser