Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Forsikring

FORSIKRING

Body SDS er forsikret hos TOPDANMARK – og har dermed den lovpligtige private ansvarsforsikring, med behandlingsdækning mod erstatningskrav, som måtte følge af manipulationsbehandling af rygsøjlen, jf. lov, samt bekendtgørelse som ses nedenfor.

Body SDS er IKKE en del af det offentlige sundhedssystem – og derfor ikke omfattet af Patientskadeerstatningen og patienterstatningsordningen i lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet.

LOV nr 1734 af 27/12/2016 Gældende
Lov om ændring af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed og lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere. (Ændring af kiropraktorers forbeholdte virksomhedsområde m.v.).
Læs mere her 

LOV nr. 692 af 08/06/2017 Gældende
Lov om ændring af lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere. (Ændring af forsikringsvilkår for registrerede alternative behandlere m.v.).
Læs mere her

Body SDS - kort fortalt - en lille film om hvordan en Body SDS behandling foregår

Søren Sætter Lassen – Gode erfaringer med Body SDS

 ”Jeg har kun haft gode erfaringer med Body SDS” I mit ind i mellem meget stressende arbejde som skuespiller, kommer man til at udsætte sig selv for både fysiske og psykiske belastninger. Jeg har kun haft utroligt gode erfaringer med konsultationer hos Ole Kåre Føli, når jeg på den ene eller anden måde skulle rettes…
Læs mere

Hvad kan en behandling hjælpe med?

Fordi Body SDS er en universel behandlingsform, arbejder vi med alt fra konkrete kliniske sygdomme til forebyggelse af lidelser, vedligeholdelse af en sund krop og bedre fysiske og mentale præstationer.

Herunder finder du typiske årsager til, at folk vælger Body SDS:

RYGPROBLEMER
SPORTSSKADER
STRESSPROBLEMER
HOFTEPROBLEMER
FODPROBLEMER
KONTORSKADER
ANGSTPROBLEMER
KNÆPROBLEMER

Måske dette også ville interessere dig:

BODY SESSION® FOR BØRN

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

Læs mere

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

Læs mere

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

Læs mere