Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

HVAD ER EN BODY SDS-TERAPEUT?

Dato:
Tid:
Sted:
Pris:
Tilmelding:
Dato: 7. nov 2023
Tid: 09:00 – 16:00
Sted: Parken, København
Pris: DKK8.000,00
Tilmelding: Reservér plads
Dato: 4. okt 2024
Tid: 09:00 – 16:00
Sted: Parken, København
Pris: DKK8.000,00
Tilmelding: Reservér plads
Dato: 3. apr 2025
Tid: 09:00 – 16:00
Sted: Parken, København
Pris: DKK8.000,00
Tilmelding: Reservér plads

SOM KROPSTERAPEUT SKAL DU ARBEJDE MED BODY SDS MANGE METODER.

Med disse kan du afhjælpe klienters fysiske skavanker (fx dårlig ryg, nakkeproblemer osv.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som velfærdssygdommen stress og generelle bekymringer.

De bedste resultater opnår vores kropsterapeuter med en kombination af vores behandling og grundtræning – begge er discipliner, du grundigt vil få kendskab til under uddannelsen.

En kropsterapeut uddannet ved Body SDS behandler et bredt spektrum af klienter med mange forskellige skavanker og sygdomme. Derfor er det vigtigt, at du som kropsterapeut er harmonisk, engageret og har et højt fagligt niveau.

De metoder og håndgreb, du skal lære igennem uddannelsen, er dybdegående og mangesidige. Filosofien bag er dog enkel: Hverdagens mange indtryk forankres og sætter sig i kroppen, og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

I vores moderne samfund bliver vi belastet på et utal af fronter. Vi bruger ikke vores krop korrekt: derfor får vi spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi bliver stressede, får præstationsangst, bliver præget af høje ambitioner og vi mister overskud. Samtidig er der mange følelser, som vi undertrykker, så som vrede, sårbarhed og nervøsitet – og dermed bliver vores ”indre rum” presset.

Et uddannelsesforløb hos Body SDS er således ikke blot teoretisk og praktisk. Du udvikler dig også i takt med din fornyede forståelse af kroppen og dens forankringer. Du vil opleve, at du bliver mere bevidst om, hvad din krop fortæller dig og bedre til at passe på dig selv. Dette er for de fleste en berigende personlig udvikling, der sætter én i stand til at få det bedste frem i sig selv og andre.

Så hvis du kan sige ja til et eller flere af følgende spørgsmål: Ønsker du en fleksibel og dynamisk hverdag, hvor du selv bestemmer? Vil du have større viden om og indsigt i menneskekroppen? Har du lyst til at hjælpe andre? – er arbejdet som Body SDS-kropsterapeut noget for dig.

Læs mere om vores behandling og træning.

Hvorfor skal man tage en Body SDS Uddannelse ?

Niels Jacob Bang Nielsen – Imponerende resultater!

 ”Jeg har bevidnet Body SDS´ imponerende resultater!” Det har været en stor fornøjelse i mit arbejde som alment praktiserende læge at kunne få hjælp fra Ole Kåre Føli til vanskeligt behandlelige eller tilsyneladende uløselige tilfælde, akutte som kroniske, af lidelser i led, muskler og sener. Gennem mere end 10 år, har jeg bevidnet imponerende resultater…
Læs mere

Body SDS A/S
København – Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
T: +45 33 32 30 90
E: [email protected]
CVR: 20944048

Handelsbetingelser

Måske dette også ville interessere dig:

PRISER & MEDLEMSKAB

EN INVESTERING I EN GLAD OG BALANCERET KROP

Læs mere

HYPPIGE SPØRGSMÅL

KOM GODT I GANG MED BODY SDS TRÆNING

Læs mere

BODY SDS TRÆNINGSAPP

TAG DIN TRÆNING MED PÅ FERIE, I STUEN OG OVERALT

Læs mere