Maj Østerbye

Receptionist / Sekretær

About me

Jeg hedder Maj og det er bl.a. mig du møder i receptionen hos Body-SDS i Parken.

Jeg er oprindeligt uddannet jordemoder og har arbejdet med mennesker og relationer hele mit arbejdsliv. Jeg er oprigtigt interesseret i andre mennesker og gerne på tværs af baggrund og kultur, hvorfor livet også har taget mig ud i verden i længere perioder. Jeg har bl.a. været så heldig at arbejde sammen med jordemødre i Mexico og i Chile samt været tilknyttet en organisation i Honduras, som havde til formål at skabe bedre forhold for gravide og fødende der.

Jeg har nydt at arbejde med livets begyndelse, se mennesker udvikle sig for øjnene af mig og tage dem i hånden, mens de opdager deres indre ressourcer og hvad de og deres kroppe kan overkomme.

Det er min erfaring, at krop og sind er to forbundne sider af samme sag. Kroppen husker, og jeg har ofte som jordemoder oplevet at tidligere traumer lejres kropsligt og kan reaktiveres senere og komme til udtryk både psykisk eller fysisk.

Tilgangen til mennesker inden for Body-SDS ligger derfor ikke så langt fra den tilgang, jeg kender fra mit arbejde som jordemoder.

Jeg er 42 år og har en datter på 9 år. Vi bruger meget af vores fritid sammen i fodboldklubben, når vi ikke nyder naturen omkring vores sommerhus. Jeg er opvokset på Østerbro og har boet det meste af mit liv i København. Jeg har en teaterklub med min mormor, som fortsat er nysgerrig på livet og er en stor inspiration i mit liv.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

Min mailadresse er [email protected]