Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

BODY SESSION

Kropsterapeutisk behandling med varig effekt

OPNÅ FANTASTISK VELVÆRE, ØGET OVERSKUD OG STYRKEDE RESSOURCER

Helhedsbehandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad vores terapeuter kan mærke i din krop.

De benyttede metoder bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange. Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS´ akupressurtryk og zonetryk.

AKTIVERING AF KREDSLØBET ØGER GENNEMSTRØMNINGEN OG LØSNER SPÆNDINGER

Den unikke kombination af Body SDS-metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Med terapeuternes indføling og viden om kroppens anatomi går de ind og mærker, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig. På den måde kan terapeuten behandle dine udsatte og sårbare områder.

HOLISTISK KROPSTERAPEUTISK BEHANDLING

Da vi er af den holdning, at alle dele af kroppen hænger sammen, arbejder vi altid med hele kroppen – en helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave.

I store træk er formålet at arbejde med din fysiske og følelsesmæssige last og derigennem forbedre og styrke dit helbred.

Velkommen til Body SDS Univers v/ Andrrew Ethen Elliot Mogensen

Behandlingen låser op

Body SDS er uundværlig. Behandlingen låser op, dér hvor man ikke selv kan – det gælder både fysisk og psykisk. “Behandlingen låser op, der hvor man ikke selv kan låse op – og det gælder både fysisk og psykisk. Body SDS har hjulpet mig med at blive bedre til at samle mod og koncentration, hvilket…
Læs mere

Hvad kan en behandling hjælpe med?

Fordi Body SDS er sådan en universel behandlingsform, arbejder vi med alt fra konkrete kliniske sygdomme til forebyggelse af lidelser, vedligeholdelse af en sund krop og bedre fysiske og mentale præstationer.

Herunder finder du populære årsager til, at folk vælger Body SDS:

RYGPROBLEMER
SPORTSSKADER
STRESSPROBLEMER
HOFTEPROBLEMER
FODPROBLEMER
KONTORSKADER
ANGSTPROBLEMER
KNÆPROBLEMER

VÆLG DEN RETTE KROPSTERAPEUT

At modtage en behandling hos os er en meget personlig oplevelse. Derfor har vi sørget for at du kan læse mere om de enkelte behandlere, og danne dig et indtryk af dem.

Behandlere i Parken, København
I vores hovedsæde i Parken, finder du et helt unikt behandlermiljø, hvor daglig vidensdeling, vedvarende videreuddannelse og løbende supervision sikre den allerhøjeste kvalitet. Samtidig er det også her, hvor vi uddanner vores terapeuter. Alt sammen i tæt samarbejde med stifterne af Body SDS.

Autoriserede Behandlere
Udover vores behandlere i Parken, har vi uddannet en lang række behandlere over hele Danmark, som tilbyder Body SDS behandling i egen klinik, center eller bopæl – under autorisation.

Priser Body Session

 
Kropsterapeut
Supervisor
Seniorviser
Andrrew (founder)
Enkelt behandling
Kropsterapeut
930,-
Supervisor
1.060,-
Seniorviser
1.240,-
Andrrew (founder)
3.500,-
Klippekort (5 behandlinger)
Kropsterapeut
4.235,-*
Supervisor
>4.895,-**
Seniorviser
5.600,-
Andrrew (founder)
Klippekort (10 behandlinger)
Kropsterapeut
8.100,-*
Supervisor
8.995,-**
Seniorviser
10.450,-
Andrrew (founder)
Stud./barn u. 12 år/pensionist
Kropsterapeut
775,-
Supervisor
875,-
Seniorviser
950,-
Andrrew (founder)

* Klippekort kan ikke bruges til Supervisorer eller Seniorvisorer.
** Klippekort til Supervisorer gælder ikke til Seniorvisorer, men må benyttes til alm. kropsterapeuter.

Nye priser pr 1. august 2022

AFBUD

Er du blivet forhindret eller syg, så kan du frit melde afbud op til 24 timer før din behandling. Afbud mindre end 24 timer før behandlingen takseres med et udeblivelsegebyr på 550 kr. For Andrrews behandlinger er afmeldingsgebyret 1.500 kr.

RABAT PÅ BODY SDS BEHANDLINGER

Rabat gives til studerende med studiekort, kontanthjælpmodtagere, pensionister, invalidepensionister og børn under 12 år. Ved rabat skal du fremvise dokumentation. Rabat gives ikke på bindevævsmassage.

TILSKUD TIL BODY SDS BEHANDLING

Da vi ikke har ydernummer, ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, og vi samarbejder heller ikke med Sygesikring Danmark. Til gengæld kan du sandsynligvis få tilskud igennem din sundhedsforsikring. Læs mere

Måske dette også ville interessere dig:

BODY SESSION® FOR BØRN

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

Læs mere

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

Læs mere

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

Læs mere