Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

PAFEI – INTENST & EFFEKTIVT

pafei_top - Pafei

INTENS TRÆNING MED FOKUS PÅ RÅSTYRKE, UDHOLDENHED OG TEMPO

BESKRIVELSE:

Pafei arbejder med råstyrke, udholdenhed og tempo samt koordination mellem muskler og nerver, som er altafgørende for vores muskelstyrke. Derfor bruges hele kroppen i alle øvelser, så du ikke blot får markerede muskler, men muskler med mange muskelfibre og optimal muskelstyrke.

Vi træner intenst og med fokus på at opbygge en solid og stærk muskulatur, så du samtidig opnår stabilitet i kropsstammen og omkring din rygsøjle. En stabil kropsstamme danner et stærkt fundament for al bevægelser i hverdagen.

Du bliver bedre til at koordinere dine bevægelser og til at overføre energi fra dit kropscenter ud til dine arme og ben. Samtidig vil en stærk kerne styrke og stabilisere din rygsøjle fra bækkenbund til de øverste nakkehvirvler.

Udover at træne med egen kropsvægt trænes der også med Bulgarian Bags, som er en form for sandsække, der benyttes som vægt.

Varighed: 75 minutter
Niveau: ALLE

Erik Sviatchenko – Body SDS har rykket mig både teknisk, fysisk og psykisk

Erik Sviatchenko - Body SDS har rykket mig både teknisk, fysisk og psykisk Jeg startede med at få Body SDS behandlinger før FC Midtjylland brugte behandlingerne som en del af talentudviklingen. Jeg havde det sådan, at det var en investering i mig selv, fordi jeg havde brug for hjælp til at udvikle mig i mit arbejde som professionel fodboldspiller. Så jeg brugte simpelthen min fridag til at rejse…
Læs mere

Body SDS A/S
København – Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
T: +45 33 32 30 90
E: [email protected]
CVR: 20944048

Handelsbetingelser

Måske dette også ville interessere dig:

PRISER & MEDLEMSKAB

EN INVESTERING I EN GLAD OG BALANCERET KROP

Læs mere
pris - Pafei

HYPPIGE SPØRGSMÅL

KOM GODT I GANG MED BODY SDS TRÆNING

Læs mere
praktisk-1 - Pafei

BODY SDS TRÆNINGSAPP

TAG DIN TRÆNING MED PÅ FERIE, I STUEN OG OVERALT

Læs mere
app-2 - Pafei