Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

DYBDEGÅENDE UDRENSNING AF AFFALDSSTOFFER

Hvad er udrensning

Udrensning er et begreb, der favner vidt og kan udføres på mange niveauer. I damebladene kan du få små, generelle tips til at udrense i hverdagen, så som at drikke nok vand og spise de rigtige slags grøntsager.

Hos Body SDS fokuserer vi på en mere dybdegående udrensning, hvor vi kigger på rengøring af hele din krop og dit organsystem. Udrensning af din krops affaldsstoffer skal betragtes som en nulstilling af alt det usunde, din krop har været igennem.

For at opnå optimale resultater og gennemgribende ændringer, er spinatmos og citrusvand ikke nok. Vores mål for vores udrensningskurser er, at alle opnår en mere vedvarende udrensningseffekt, der optimerer din livskvalitet radikalt.

Meget af det usunde, du har indtaget, forbliver desværre i kroppen uden en professionel detoxkur. Medicin, alkohol, sukker, kaffe, dårlige fedtstoffer, farvestoffer og kemikalier fra forurening og skønhedsprodukter er få af de usunde stoffer, som sætter sig. Alt det kan kroppen ikke på naturlig vis selv udskille, hvilket på sigt kan resultere i livsstilssygdomme.

Med Body SDS´ kendte udrensningsmetoder frigøres de fleste af de ophobede affaldsstoffer.

RESULTATER EFTER UDRENSNING

Resultaterne af vores kurser er en sund tarmflora, renere og glattere hud, klarere øjne, skærpede sanser, øget energi, mere kropsbevidsthed, styrke, reguleret vægt, vitalitet og generelt en lettere og friere krop til at bevæge sig i. Alt i alt et bedre helbred.

UDRENSNINGSSYMPTOMER

Da det er en stor omvæltning for kroppen at udrense, kan bivirkninger som hovedpine, kvalme, ubehag og ømhed i kroppen til tider opstå. Det er dog meget forskelligt fra person til person.

VORES UDRENSNINGSKURSER

Vi udbyder forskellige udrensningskurser med forskellig fokus og varighed, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dine behov. Udrensningen opnås bl.a. gennem sund og mættende nedtrapningskost og dybtgående Body-sessions. På nogen af kurserne udrenses der også gennem faste, afspændende Body SDS-træning og energiøvelser.

Som en del af kurserne vil du kunne spare dig med os og få gode råd. Til nogen af kurserne har du også din egen Body SDS-terapeut til rådighed igennem en stor del af forløbet, og du vil altid kunne ringe til receptionen og få svar på yderligere spørgsmål.

Du vil samtidig få en madplan, en indkøbsliste, uddrag af vores kogebogs opskrifter og friskpresset grøntsagsjuice. Under alle kurserne vil du kunne deltage i Body SDS-træning gratis både under selve forløbet OG ugen op til. Der vil også være mulighed for at benytte sig af vores infrarøde sauna mod betaling.

Mange smerter ifm. diskusprolaps

Mange smerter ifm. diskusprolaps  Sara Rantzau, Personlig træner og model For to år siden havde jeg så mange smerter, at jeg nærmest ikke kunne bevæge mit hoved pga. voldsomme hovedpiner og diskusprolaps i min nakke. Jeg prøvede at få hjælp flere steder: kiropraktor, fysioterapeut og akupunktur, men uden at noget hjalp mig. Men da jeg landede på briksen hos Body SDS, mærkede jeg endelig en…
Læs mere

Sara Rantzau, Personlig træner og model

Body SDS A/S
København – Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
T: +45 33 32 30 90
E: [email protected]
CVR: 20944048

Handelsbetingelser

Måske dette også ville interessere dig:

Falles Detox

FORYNGELSESKUR FOR KROP OG SJÆL

Læs mere
pris - Udrensning

AQUADEAM DETOX

FÅ ENERGI OG BOOST IMMUNFORSVARET

Læs mere
praktisk-1 - Udrensning

AQUATEAM DETOX

FASTEUDRENSNING AF GIFTSTOFFER

Læs mere
app-2 - Udrensning