Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

BODY SESSION – BØRN Lindrer skavanker og styrker barnets indre rum

 - Behandling af børn

VI HAR BEHANDLET BØRN I MANGE ÅR, FOR MANGE TING

Tics, kolik, kiss-kid-syndrom, eksem, astma, angst og tristhed er bare nogle af dem. Vores behandlinger har i mange tilfælde hjulpet børns forskellige skavanker og lidelser.

Men en Body SDS behandling til børn hjælper ikke kun specifikke børnesygdomme. Body-sessions hjælper også børn med at hvile i deres egen krop, blive klar til hverdagens modstand og udfordringer og trække vejret dybt ned i maven (et redskab de skal bruge resten af livet). En børnebehandling giver dermed barnet de bedste forudsætninger for, at barnet kan have det godt.

Det handler om at øge rummeligheden for barnet, så barnet føler der er plads i sin krop til det, livet byder. Plads og rum til at være glad.

ET SAMFUND MED SAMMENBIDTE KÆBER, OPHOBNINGER OG NEGLIGERING AF BEHOV

Børn er faktisk i mange tilfælde lettere at behandle end voksne. Det er de fordi, børn er ligetil. De siger av, når det gør ondt, de gaber, når de er trætte, og de græder, når de er kede af det. FOR DET MESTE. Og det skal vi lære dem at blive ved med. At udtrykke vores behov er desværre noget vi voksne i det moderne samfund bliver dårligere og dårligere til. Vi bider sammen og hober op. Det mindsker vores ´indre rum´ – det frirum, der gerne skulle være i os, for at have overskud og være glad. Hvis man lærer børn at lytte til sin krops signaler, og om hvordan kroppen hænger sammen, kan de lettere undgå at overbelaste den – så de kan klare mere i hverdagen.

BØRNS INDRE RUM

Body SDS´ grundlægger Ole Kåre Føli skriver i sin bog ”Børns indre rum” om børns livsstil i det moderne samfund, og inspirerer dig til at hjælpe dit barn med at mærke sine følelser og ikke overbelaste sin krop. Bogen opfordrer bl.a. forældre til at lære børn at mærke deres følelser og reagere på dem, så de ikke sætter sig fysisk og stresser kroppen.

SPÆDBØRN – HJÆLP DEN LILLE GODT PÅ VEJ

Allerede fra dit barn er helt spæd, kan du hjælpe den lille godt på vej til balance i krop og sind. Med en Body SDS behandling til dit barn vil vi med bestemte Body SDS massageteknikker, nemlig styrke babyens fordøjelse, stimulere dens kropsfornemmelse, og styrke den nyfødtes nervesystem til at håndtere stress og utryghed. Behandlingerne vil hjælpe den lille med at blive mere rolig og tillidsfuld.

Er du mere tryg ved selv at behandle din baby, kan du se vores lette massageteknikker til spædbørn blive vist i vores appeller i vores dvd-serie.

FØDSELSSKÆVHEDER

Fødsler er jo meget forskellige – hvorfor det også er meget forskelligt, hvordan en fødsel påvirker den lille. Nogle fødsler er mindre krævende og udfordrende end andre. I nogle tilfælde kan en svær og hård fødsel medføre udfordringer eller decideret skævheder i den lille nyfødte. Gennem Body SDS behandlinger kan man allerede fra den nyfødte er helt lille være med til at rette op på små skavanker og skævheder, som ellers ville kunne udvikle sig til langt større gener og skævheder senere hen.

Freya Lops

Freya Lops Freya Lops Body SDS har forandret mit liv. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg fik Body SDS behandlinger, fordi jeg havde tankemylder og stress og sov derfor ikke. Jeg havde ikke sovet i en måneds tid – sådan føltes det – og mit liv hang ikke sammen. Jeg fungerede…
Læs mere

Freya Lops

Body SDS A/S
København – Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
T: +45 33 32 30 90
E: info@body-sds.dk
CVR: 20944048

Handelsbetingelser

VÆLG DEN RETTE KROPSTERAPEUT

Vi behandler børn med samme teknikker, som vi behandler voksne, men det er kun nogle udvalgte af vores terapeuter, som har specialiseret sig i Body SDS behandling af børn.

Alle aldre:
Keven Bruun , Zarbina AndersenStefano Andersen Nikita AndersenMarc Garby, Liv Sandberg og Gaia Andersen

Fra 3 år og op:
Claus Linnemann og  Thomas Klarskov Larsen

Fra 5 år og op:
Lotte Justesen, Kristian Hedengran Larsen

Priser Body Session

 
Kropsterapeut
Supervisor
Seniorviser
Bengt (founder)
Enkelt behandling
Kropsterapeut
930,-
Supervisor
1.060,-
Seniorviser
1.240,-
Bengt (founder)
3.500,-
Klippekort (5 behandlinger)
Kropsterapeut
4.235,-*
Supervisor
4.895,-**
Seniorviser
5.600,-
Bengt (founder)
Klippekort (10 behandlinger)
Kropsterapeut
8.150,-*
Supervisor
8.995,-**
Seniorviser
10.450,-
Bengt (founder)
Stud./barn u. 12/pensionist
Kropsterapeut
775,-
Supervisor
875,-
Seniorviser
950,-
Bengt (founder)

* Klippekort kan ikke bruges til Supervisorer eller Seniorvisorer.
** Klippekort til Supervisorer gælder ikke til Seniorvisorer, men må benyttes til alm. kropsterapeuter.

 

AFBUD

Er du blevet forhindret eller syg, så kan du frit melde afbud op til 24 timer før din behandling. Afbud mindre end 24 timer før behandlingen takseres med et udeblivelsesgebyr på 525 kr. / 550 For Andrrews behandlinger er afmeldingsgebyret 1200 kr. / 1.500

RABAT PÅ BODY SDS BEHANDLINGER

Rabat gives til studerende med studiekort, kontanthjælpmodtagere, pensionister, invalidepensionister og børn under 12 år. Ved rabat skal du fremvise dokumentation. Rabat gives ikke på bindevævsmassage.

TILSKUD TIL BODY SDS BEHANDLING

Da vi ikke har ydernummer, ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, og vi samarbejder heller ikke med Sygesikring Danmark. Til gengæld kan du sandsynligvis få tilskud igennem din sundhedsforsikring. Læs mere

Måske dette også ville interessere dig:

BODY SESSION® FOR VOKSNE

RIGTIG MEGET FORSVINDER MELLEM HÆNDERNE PÅ OS

Læs mere
body-session - Behandling af børn

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

Læs mere
binde-3 - Behandling af børn

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

Læs mere
spoergsmaal - Behandling af børn