Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

SUNDHEDSFORSIKRINGER OG BODY SDS’FOND Info om sundhedsforsikring og Body SDS’Fond

 - Tilskud behandling

SUNDHEDSFORSIKRINGER

Ønsker du at få tilskud til Body SDS er der flere forskellige muligheder. Hos Body SDS er alle vores terapeuter RAB-godkendte (registrerede alternative behandlere). Flere sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling af RAB-godkendte terapeuter.

Det er ikke alle sundhedsforsikringer, som yder tilskud til alle former for behandling, derfor anbefaler vi dig at kontakte din sundhedsforsikring og høre nærmere om deres procedure.

Da vi ikke har ydernummer, ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, og vi samarbejder heller ikke med Sygesikring Danmark.

BODY SDS’ FOND

Body SDS har et stort ønske om at hjælpe så mange som muligt. Derfor reserverer vi 5 kr. fra hver udført behandling til et velgørende formål. Velgørende formål kan være organisationer eller enkeltpersoner under særligt belastede vilkår.

Du kan derfor søge tilskud både til behandlinger og træning til os på mail: fond@body-sds.dk

Her skal du kort beskrive din nuværende situation, og hvorfor du har brug for hjælp. Du kan også søge om donationer fra vores fond, her vægter vi primært børn og kvinder højest.

NB: For at du skal komme i betragtning, skal du have prøvet en behandling hos en af vores terapeuter i Parken inden for de seneste 6 måneder.

Freya Lops

Freya Lops Freya Lops Body SDS har forandret mit liv. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg fik Body SDS behandlinger, fordi jeg havde tankemylder og stress og sov derfor ikke. Jeg havde ikke sovet i en måneds tid – sådan føltes det – og mit liv hang ikke sammen. Jeg fungerede…
Læs mere

Freya Lops

Body SDS A/S
København – Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
T: +45 33 32 30 90
E: info@body-sds.dk
CVR: 20944048

Handelsbetingelser

Måske dette også ville interessere dig:

BODY SESSION® FOR VOKSNE

RIGTIG MEGET FORSVINDER MELLEM HÆNDERNE PÅ OS

Læs mere
body-session - Tilskud behandling

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

Læs mere
binde-3 - Tilskud behandling

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

Læs mere
spoergsmaal - Tilskud behandling