Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

BODY SDS ER ET REGISTRERET VAREMÆRKE Kropsterapeutisk behandling med varig effekt

bodysds - Varemærke

BODY SDS NAVN OG VAREMÆRKE

Body SDS er et registreret varemærke. Det har vi valgt, så du kan sikre dig, at de metoder, som bærer denne betegnelse, stammer fra os. Af samme grund er vi nødt til at håndhæve vores rettigheder til de varemærker, som vi har. Det gælder således også mærkerne: Body Self Development´s System, Cufei, Pafei, BDSD, Pom, Pafu, Falles, Aquadeam & Aquateam. Disse er alle Body SDS´varemærker.

Body SDS varemærket kan og må udelukkende benyttes af Body SDS Parken, som er hovedsædet og uddannelsessted for alle Body SDS kropsterapeuter.

AUTORISEREDE BODY SDS BEHANDLERE

Vi har en række autoriserede behandlere, som modtager videreuddannelse for at sikre et højt niveau. Det er disse, vi kan anbefale og stå inde for, og som må kalde sig for Body SDS-terapeuter. De autoriserede Body SDS behandlere kan nemt kendes ved, at de benytter sig af dette logo:

Der kan desværre forekomme terapeuter, som misbruger vores varemærke, hvorfor vi altid anbefaler, at man slår op i vores opdaterede indeks for at tjekke, om terapeuten er registreret som en godkendt Body SDS behandler.

Skulle du opleve misbrug af vores varemærker, vil vi sætte stor pris på, at du kontakter os på [email protected] med en kort forklaring og gerne et link til personens hjemmeside. På den måde kan vi fortsat sikre en høj kvalitet.

Hvad kan en behandling hjælpe med?

Fordi Body SDS er sådan en universel behandlingsform, arbejder vi med alt fra konkrete kliniske sygdomme til forebyggelse af lidelser, vedligeholdelse af en sund krop og bedre fysiske og mentale præstationer.rnrnHerunder finder du populære årsager til, at folk vælger Body SDS:

rygproblemer-2 - Varemærke
RYGPROBLEMER
sportsskader - Varemærke
SPORTSSKADER
stressproblemer-1 - Varemærke
STRESSPROBLEMER
hofteproblemer-1 - Varemærke
HOFTEPROBLEMER
fodproblemer-1 - Varemærke
FODPROBLEMER
kontorskader - Varemærke
KONTORSKADER
angstproblemer-1 - Varemærke
ANGSTPROBLEMER
knaeproblemer-1 - Varemærke
KNÆPROBLEMER

Måske dette også ville interessere dig:

BODY SESSION® FOR BØRN

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

Læs mere
boern - Varemærke

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

Læs mere
binde-3 - Varemærke

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

Læs mere
spoergsmaal - Varemærke