Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Body SDS A/S

CVR: 20 94 40 48

Adresse:
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
[email protected]
+45 33 32 30 90

Betaling

Det er både let og sikkert at betale med betalingskort hos os. Når du bruger dit betalingskort hos os, krypteres dine oplysninger ved hjælp af et SSL certifikat, som forhindrer andre i at opsnappe de betalingsoplysninger, du sender til os. Dine betalingsoplysninger bliver kun brugt til selve betalingen, og bliver ikke gemt eller brugt yderligere. Betalingssystemet er godkendt af NETS.

Du kan benytte dig af følgende betalingskort i vores webshop:
Dankort
Visa/Dankort
Mastercard

Du kan også betale med mobilepay. Der tages ikke gebyr når du handler på body-sds.dk. Pengene hæves først når varen er afsendt. Der kan ikke hæves et større beløb, end du har godkendt.

Fragt

Fragt: 80,- på alle forsendelser i Danmark. Ved køb over 650,- i Danmark er fragten gratis (gælder dog ikke Grønland, Island eller Færøerne). Du kan altid se gældende fragtpriser når du indtaster din adresse.

Forsendelse

Efter vi har modtaget din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse per mail. Du vil yderligere modtage en mail, når vi har udsendt din ordre. Den fysiske transport ydes af PostNord. Vi sender din ordre 1-3 hverdage efter, vi har modtaget din ordre.

Ordre modtaget før kl. 12.00 på hverdage afsendes samme dag. Ordre modtaget efter kl. 12.00 afsendes på den efterfølgende hverdag. Vi tager forbehold for travle perioder, hvor afsendelse kan være forsinket med 1-2 dage.

Fortrydelses- og returneringsret.

Standardfortrydelsesformular

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dato, du har modtaget din vare. Dette omfatter ikke kurser, workshops eller lign. som følger andre regler i forhold til afbud efter køb. Se afsnit om Undtagelser til fortrydelsesret længere nede.

Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet, ved at nægte at modtage varen uden samtidig, at give Body SDS besked.

Den nye forbrugeraftalelov giver dig som forbruger mulighed for, at fortryde købet efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, der kan være opstået ved brug af varen. Det vil sige, at hvis du vælger at tage din vare i brug, på en mere omfattende måde end det er nødvendigt for blot at teste dens art, egenskaber og funktion, som du ville gøre i en fysisk butik, har du nu mulighed for at sende varen tilbage til os. Når vi modtager varen retur, bedømmer vi, hvorvidt du kan få returneret en del af købsbeløbet, afhængig af varens tilstand og handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme ved varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Det er os, der bærer bevisbyrden for, om hvorvidt der er sket en værdiforringelsen af den returnerede vare.

Ved fortrydelse af købet sendes varen retur til Body SDS, Øster Allé 56, 3. sal, 2100 København Ø.

Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet os besked om, at købet ønskes fortrudt. OBS! Du skal selv betale porto for forsendelsen ved returnering af vare.

Husk at medbringe en kopi af fakturaen ved returnering. Det er dit ansvar, at pakken når frem til os.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Tilbagebetaling af købesummen

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Undtagelser til fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.

Regler ved køb af kurser, workshop, detoxkursus og lign:

-50 % af din betaling ses som depositum og tilbagebetales ikke ved afbud.

-Sker afbud indenfor 11 – 30 dage før kursus start får du refunderet 75 % af beløbet efter fradrag af depositum.
Pladsen kan overdrages til en anden eller rykkes til et senere opsat kursus mod et ekspeditionsgebyr på kr. 250,-.

-Sker afbud indenfor 1 – 10 dage før kursusstart foretages der ingen refusion – Pladsen kan du overdrage til en anden men kan ikke rykkes til et senere kursus.

Vi beregner kursusstart som den første dag på nedtrapning.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, såfremt der ikke er nok tilmeldte. Ved aflysning tilbagebetales det fulde beløb.

Afbud skal ske skriftligt til mail [email protected]

Vi forbeholder os retten til at aflyse, såfremt der ikke er nok tilmeldte jf. information om det enkelte kursus. Ved aflysning fra Body SDS´side tilbagebetales det fulde beløb.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler som forbruger på www.body-sds.dk/shop/ har du 24 måneders reklamationsret.

Det vil sige, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger.

NB: Det er vigtigt, at du sender varen tilbage i en forsvarlig emballage og at du gemmer kvitteringen for afsendelsen.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Send varen til:
Body SDS
Øster Alle 56, 3. sal
2100 København Ø

Der er ikke 2 års reklamationsret på kurser, da det er en tjenesteydelse. Hvis du ikke er tilfreds med et kursus eller workshop kan du kontakte os på [email protected] eller 33 32 30 90. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Body SDS A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.body-sds.dk er den administrerende direktør.

Som registreret hos Body SDS A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: [email protected].

Klage adgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

https://naevneneshus.dk/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.01.2023