Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

INTERVIEWS MED ELEVER OG TERAPEUTER

niels - Interviews med elever og terapeuter

Niels Anders Thorn, 58 År:

“Jeg gik fra at tro, at jeg vidste noget – til ingenting at vide – til at opdage, at det handlede om noget helt andet. Jeg var allerede uddannet kropsrelateret psykoterapeut, og under uddannelsen landede min forståelse af de kropslige sammenhænge fra hovedet og nede I kroppen.”

Læs interviewet med Niels
addy - Interviews med elever og terapeuter

Addy K. Poulsen, 43 År:

“Ud over at mærke min egen udvikling, så er det fedt, at jeg allerede efter et halv år på uddannelsen kunne begynde at hjælpe folk ved hjælp af behandlingerne.”

Læs interviewet med Addy
camilla - Interviews med elever og terapeuter

Camilla Helsted, 38 År:

“der er så mange positive oplevelser I den her uddannelse, specielt med ens egen selvudvikling. Og så er det simpelthen en gave at møde et helt hold af fantastiske og forskellige mennesker med hver deres historie I bagagen!”

Læs interviewet med Camilla

Arendse Bigaard, 35 År:

“Jeg elsker mine torsdage på uddannelsen I parken! De giver mig mulighed for at stoppe op og mærke efter I svære situationer, samtidig med at jeg får en behandling hver uge, når vi øver på hinanden.”

Læs interviewet med Arendse
annette - Interviews med elever og terapeuter

Annette Linde Tandrup, 51 År:

“Har man ikke planer om at blive kropsterapeut, er uddannelsen virkelig også god som personlig udvikling, da den gør én stærkere og giver mere tro på sig selv.”

Læs interviewet med Annette

Lotte Tillge, 40 År:

“Jeg vil klart anbefale uddannelsen. Både til dem der allerede har interessen for krop og sind og vil bygge oven på, eller til folk der ønsker et karriereskift.”

Læs interviewet med Lotte
marc - Interviews med elever og terapeuter

Marc Christian Garby, 25 År:

“Jeg har altid haft en god kropsfornemmelse, men det er vand ved siden af hvad jeg har nu. Psykisk har jeg åbnet mere op. Det gør mig gladere, men der er stadig mere at arbejde med.”

Læs interviewet med Marc
thomas - Interviews med elever og terapeuter

Thomas Hansen, 35 År:

“Det mest givende for mig er, at det er en lidt mere abstrakt og rummelig verden, end jeg har været vant til. Det har udvidet min horisont enormt. Den holistiske tilgang, body sds har, er helt unik.”

Læs interviewet med Thomas
andreas - Interviews med elever og terapeuter

Andreas Lassithiotakis, 31 År:

“Træningsformen og den holistiske helhedstanke om mennesket giver mig mest. Samtidig er det også meget givende at lære mig selv at kende, lave om på mit liv og det at kunne hjælpe andre.”

Læs interviewet med Andreas

Pia Markussen, 44 År:

“Jeg har lært utrolig meget om mig selv og andres adfærdsmønstre. Det at man ser bag om mennesket, I stedet for bare at kigge på dets ydre, dets facade. Rent fysisk har jeg også fået det langt bedre af alle behandlingerne.”

Læs interviewet
1-2 - Interviews med elever og terapeuter

Elisa Stokholm, 51 År:

“Jeg har fået en meget større kropsopfattelse, meget større viden om mig selv, jeg ved meget mere om kost og ernæring, og jeg har fået en bedre tilgang til mennesker, end jeg havde før. Jeg er simpelthen mere rummelig.”

Læs interviewet med Elisa

Asger Heindorf, 29 År:

“Jeg har længe haft en drøm om, at jeg skulle starte mit eget og skabe succes derigennem. Body sds er redskabet til at kunne opfylde alle de drømme, jeg har.”

Læs interviewet med Asger

Pernille Engelbak, 52 År:

“Jeg har meget nemt ved at mærke mennesker og deres sindsstemning. Mærke hvor de er. Det er en kæmpe gave – det giver en større forståelse for vores forskelligheder. Jeg har også selv forandret og udviklet mig meget personligt.”

Læs interviewet med Pernille
Dorte - Interviews med elever og terapeuter

Dorte Gade, 45 År:

“Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende og fået større indsigt på mange områder. Som færdiguddannet har jeg også gået igennem en stor udvikling ved at arbejde som selvstændig.”

Læs interviewet med Dorte

Måske dette også ville interessere dig:

INDHOLD & OPBYGNING

Læs mere
indhold - Interviews med elever og terapeuter

FREMTIDEN SOM KROPSTERAPEUT

Læs mere
fremtidsmuligheder - Interviews med elever og terapeuter

PRIS PÅ UDDANNELSEN

Læs mere
pris - Interviews med elever og terapeuter