Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

BODY SDS UDDANNELSE ER EN 3-ÅRIG KROPSTERAPEUTUDDANNELSE FOR DIG, DER BRÆNDER FOR AT ARBEJDE MED MENNESKER Kropsterapeutisk behandling med varig effekt

bodysds - Uddannelse

VIL DU VÆRE BODY SDS-KROPSTERAPEUT?

Under den 3-årige uddannelse lærer du en masse nyt, kommer i form og gennemgår en enorm personlig udvikling.

Vil du have mere information om Body SDS uddannelsen?

Skriv dit navn og e-mail her, så sender vi dig et link til download af vores gratis brochure om Body SDS uddannelsen.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FAGLIG KOMPETENCE OG PERSONLIG UDVIKLING

I takt med at flere og flere udsættes for stress, arbejdsrelaterede belastninger og andre livsstilssygdomme stiger efterspørgslen på dygtige kropsterapeuter radikalt! Vi uddanner dig i både at kunne behandle og træne.

Body SDS uddannelsen fokuserer på faglig kompetence og personlig udvikling. Gennem kropsterapeutuddannelsen får du et indgående kendskab til kroppen og de mekanismer, som er en forudsætning for at kunne skabe et sundt og energifyldt liv – for dine kommende klienter, men også for dig selv.

DU LÆRER AT FOREBYGGE OG HELBREDE

Body SDS’ uddannelse er baseret på Body SDS´ metoder og teorier kombineret med anatomi-, fysiologi- og sygdomslære. Grundkernen i uddannelsen handler om, at lære at nå ind til årsagerne til problemerne. I stedet for at symptombehandle, tager vi valget om at forebygge og helbrede.

På uddannelsen vil du blandt andet blive undervist i organlære, muskler og led, kost og ernæring, indføling og samtaleterapi.

KOMBINATION AF TEORI OG PRAKSIS

Der vil som oftest være undervisning én fast dag om ugen, så der er fri mulighed for at arbejde ved siden af. Vi lægger stor vægt på kombinationen af teori og praksis, og at du hurtigt får mulighed for at behandle klienter, så du får teknikkerne ind i fingrene. Du kan læse mere uddybende om Body SDS kropsterapeuts uddannelsens opbygning og indhold her.

Vi uddanner omkring 50 elever hvert år i vores center i København. Du vil som udgangspunkt have 2 forskellige undervisere per år, én behandlings-underviser og én trænings-underviser.

KOM TIL INTROMØDE

Tag med på udviklingsrejsen og bliv en af Danmarks bedste kropsterapeuter. Meld dig til en præsentationsaften HER og find ud af, om uddannelsen er noget for dig!

HVORFOR TAGE EN UDDANNELSE SOM BODY SDS KROPSTERAPEUT?

Der er flere forskellige, og ofte personlige årsager til at vores elever vælger at uddanne sig til kropsterapeuter. Mange elever får lyst til at udforske den holistiske metode, efter de selv eller en de kender har prøvet en Body SDS-behandling. Andre har i forvejen arbejdet meget med kroppen og med sundhed, og føler at Body SDS kan hjælpe både dem selv og andre til en bedre kropsforståelse og personlig udvikling.

Er du nysgerrig på, om der er andre, der har gået med de samme tanker som dig, så klik dig ind under interviews med elever og terapeuter. Her kan du læse en lang række udtalelser fra tidligere elever og nuværende Body SDS terapeuter, der spænder lige fra drømmen om at være selvstændig, til behovet for selvudvikling, ønsket om en større holistisk kropsforståelse til tankerne om et karriereskift.

Med en uddannelse som Body SDS kropsterapeut får du et velkendt varemærke i ryggen, topkvalificeret undervisning og undervisningsmateriale som man ikke kan finde tilsvarende andre steder.

CAMILLA HELSTED, 38 ÅR

CAMILLA HELSTED, 38 ÅR “DER ER SÅ MANGE POSITIVE OPLEVELSER I DEN HER UDDANNELSE, SPECIELT MED ENS EGEN SELVUDVIKLING. OG SÅ ER DET SIMPELTHEN EN GAVE AT MØDE ET HELT HOLD AF FANTASTISKE OG FORSKELLIGE MENNESKER MED HVER DERES HISTORIE I BAGAGEN!”
Læs mere

ARBEJDET SOM KROPSTERAPEUT

Der er mere end én måde, at arbejde som Body SDS kropsterapeut, når du har taget en Body SDS uddannelse. For eksempel kan du blive ansat i Body SDS A/S, og arbejde med klienter i vores center i Parken. Er din drøm, at du gerne vil være selvstændig og starte dit eget, kan du leje et lokale, indgå et kliniksamarbejde med andre terapeuter eller åbne din egen klinik.

Hvis du hellere vil have endnu friere tøjler og ønsker at arbejde hjemmefra, kan du både have træningshold og behandlinger i eget hjem. Det er helt op til dig. Mulighederne er mange og fleksible. Derfor er en Body SDS uddannelse alsidig, og giver dig muligheden for at arbejde præcis som du vil.

Du kan også vælge, at blive autoriseret Body SDS kropsterapeut, og blive en del af Body SDS’ netværk af godkendte terapeuter over hele landet. Som autoriseret behandler får du adgang til løbende faglig udvikling og overbygningskurser, så du hele tiden holder din viden og kompetence helt up to date med den seneste viden, indsigt og forskning på området.

Du kan læse mere om mulighederne og din fremtid som Body SDS kropsterapeut her.

Fra lavt selvværd og fysiske skavanker til snart færdiguddannet Body SDS kropsterapeut. 

Fra lavt selvværd og fysiske skavanker til snart færdiguddannet Body SDS kropsterapeut.  Anne Cathrine Faabæk, 3. års elev ”Første gang jeg prøvede en Body SDS behandling var i foråret 2017. Det var på en workshop i forbindelse med et selvværdsforløb jeg deltog i. Det eneste jeg vidste om behandlingen var, at det ville hjælpe mig til bedre kropskontakt og ville løsne spændte muskler. ” På det tidspunkt anede jeg ikke, at jeg havde brug…
Læs mere

Anne Cathrine Faabæk, 3. års elev

uddannelse - Uddannelse

BODY SDS UDDANNELSEN

Mere information
Dato:
Pris:
Tilmelding:
Dato: 4. okt 2024
Pris: kr.8.000,00
Tilmelding: Reservér plads
Dato: 3. apr 2025
Pris: kr.8.000,00
Tilmelding: Reservér plads

Måske dette også ville interessere dig:

BODY SESSION® FOR BØRN

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

Læs mere
boern - Uddannelse

BINDEVÆVS MASSAGE

NEDBRYDER FEDTCELLER OG HOLDER DIN KROP UNG

Læs mere
binde-3 - Uddannelse

HYPPIGE SPØRGSMÅL

SVAR PÅ DINE OG ANDRES RIGTIG GODE SPØRGSMÅL

Læs mere
spoergsmaal - Uddannelse