skip to Main Content

Som uddannet kropsterapeut åbner der sig mange muligheder.

Du kan træne og behandle hjemmefra, leje et lokale og starte din egen klinik, starte et kliniksamarbejde med andre kropsterapeuter eller blive ansat i Body SDS A/S.

Du har sågar mulighed for, hvis du vælger at blive selvstændig, at tilbyde Momsfri Behandlinger. Læs mere her

Hvad end du vælger, kan du forme dit arbejde, som du ønsker. Du får fleksibilitet og frihed til at bestemme over dit eget liv.

Vil du arbejde på deltid eller fuldtid? Skal Body SDS være dit hovederhverv, en personlig livsstil eller en balance derimellem? Valget er dit!

Selvstændig behandler

Når du har fuldført den 3-årige grunduddannelse, kan du kalde dig kropsterapeut uddannet ved Body SDS, og du kan behandle klienter og undervise i Body SDS´ grundtræning. Som selvstændig behandler er du frit stillet til at behandle præcis, som du vil.

Autoriseret Body SDS behandler

Du kan også vælge at blive autoriseret Body SDS Kropsterapeut. At blive autoriseret er det samme som at blive godkendt af Body SDS A/S, hvad end det er i ens egen bopæl eller i et lejet lokale. Når du har tegnet autorisation, er du en del af et aktivt netværk, som sikrer, at du bibeholder din faglige standard og kontinuerligt udvikler dig i den rigtige retning. Body SDS vil løbende gennem overbygningskurser holde dig ajour med den nyeste opdaterede viden og indsigt på området.

For at blive autoriseret Body SDS kropsterapeut kræver det, du er registreret RAB-godkendt.

Som autoriseret Body SDS behandler vil du blive vist på vores hjemmeside, som en Body SDS kropsteraeput, vi kan stå inde for og anbefale.

Ansat i Body SDS A/S

En tredje mulighed er at søge job i Body SDS A/S´ klinik. Her kan du behandle, undervise og træne. Du kan også være med til at afholde messer, udrensningskurser og andre arrangementer. Der er dog kun et begrænset antal ledige stillinger på årlig basis. For at blive ansat i Body SDS A/S kræver det at du er registreret RAB-godkendt

Overbygningskurser

Der bliver løbende tilført ny viden, forskning og udvikling inden for kropsterapien. Samtidig er vores samfund og levevis under konstant forandring. Derfor kan du som autoriseret behandler tage overbygningskurser for at vedligeholde og opdatere dine behandlingsmetoder.

De faglige kurser består af ledkurser til hele kroppen, psykologikurser for at sikre en bedre kontakt med klienten og kurser i sygdomslære for at skabe en bedre forståelse af, hvordan man håndterer de forskellige sygdomme.

Som kropsterapeut uddannet ved Body SDS vil du dermed arbejde inden for et felt i rivende udvikling. Da det er en behandling af det moderne menneskes last og skrøbelighed, vil der blot blive større og større behov for de evner, du bliver trænet indenfor. Derfor vil du ikke skulle døje med bekymringen om, at der ikke findes et job til dig.

Registreret RAB-godkendelse

Body SDS anbefaler at alle uddannede kropsterapeuter fra Body SDS A/S, bliver registreret RAB-godkendt. Det er et krav til alle ansatte ved Body SDS og alle autoriserede Body SDS kropsterapeuter, at være registreret RAB-godkendt.

Du kan her læse mere om hvordan og hvem som kan blive registreret RAB-godkendt lige her

GIV MOMSFRI Body SDS-BEHANDLINGER

Køber og sælger man i dag en vare, pålægges den 25 % i moms. Mange behandlere betaler ikke moms, da SKAT har givet denne målgruppe en mulighed for at blive momsfri.

Det forudsætter, at man tager et online anatomi-kursus ved siden af Body SDS generelle undervisning. Der findes flere udbydere af kurser, som kan give dig momsfritagelse.

Body SDS har med omhu valgt en meget professionel og respekteret samarbejdspartner, som løbende følger udviklingen på området for at sikre fortsat godkendelse og accept fra SKAT.

Læs mere om kurset

KURSETS OPDELING:

Anatomi/fysiologi: 200 lektioner

Sygdomslære: 100 lektioner

Psykologi: 50 lektioner*

Intro til alternativ behandling: 50 lektioner

Klinikvejledning: 10 lektioner

*Da Body SDS-uddannelsen i forvejen indeholder 50 timers psykologi, er det ikke nødvendigt for Body SDS-elever at tage psykologi-delen på E-learningskurset.

Kurset anbefales primært for, at du som færdiguddannet kropsterapeut kan udbyde momsfri behandlinger. Men gevinsten er også, at din viden om bl.a. kroppen øges, hvilket klæder dig endnu bedre på til et arbejde som behandler.

Kurset kan påbegyndes hver dag 24 i døgnet.

Måske dette også vil interessere dig:

INDHOLD & OPBYGNING

INTERVIEWS MED ELEVER

PRIS PÅ UDDANNELSEN

Back To Top
×Close search
Søg