Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Gitte Holtemann

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2011

Rosenvængets Allé 7B, 3.
2100 København Ø

Rosenvængets Alle 7B, 2.
2100 København Ø

Algade 28 A, 2.
4000 Roskilde

42151875

RAB Godkendt

Om mig

Gitte Holtemann (f. 1966), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandlinger i Roskilde og København.

Jeg hedder Gitte Holtemann, er født i 1966 og mor til 2. Jeg er uddannet Body SDS behandler fra 2008-2011 og begyndte at behandle i 2009. Jeg lever af at behandle i dag.

Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men der skulle gå lang tid, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed. Selvom det på mange måder var et fantastisk job, som udfordrede nogle faglige sider mig, manglede jeg ‘noget’. Dette ‘noget’ gjorde at jeg kom længere og længere væk fra mig selv. For mig har Body SDS været det, der fik mig til at finde balancen igen.

Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling og for hvordan vi hver især forløser det potentiale vi besidder. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker og bruger min indføling til at møde dig der, hvor du har behov for det. Det er en stor glæde, når jeg kan se fastlåste opfattelser opløser sig og falder på plads på en ny måde i mine klienter (og i mig selv). Den indsigt det afstedkommer, er så befriende, fordi den gør det klart at udvikling er mulig. Det gælder både når det handler om fysiske og psykiske blokeringer.

Jeg er vild med at tilegne mig ny viden, er meget nysgerrig og er ofte på kursus/foredrag. Jeg deltager selvfølgelig også på diverse Body SDS efteruddannelseskurser hvert år.

Jeg arbejder meget alsidigt og inddrager bl.a. ofte kosten og diverse kosttilskud, da jeg også har en ernæringsuddannelse. Fysisk er jeg meget begejstret for yoga, som lægger sig så fint op ad vores eget Body SDS træningssystem, som jeg også jævnligt underviser i.

Jeg ser frem til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2023 Indføling 5 v. Keven Bruun 6
2023 Indføling 4 v. Claus Linnemann 6
2022 Ledkursus: Ryg 2 v. Keven Bruun 6
2022 Kold skulder v. Niels Andersen & Lars Simonsen 6
2022 Fod: Ankelforstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6

Vis flere kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.