skip to Main Content

Om mig

Gitte Holtemann (f. 1966), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandlinger i Roskilde og København.

Jeg hedder Gitte Holtemann, er født i 1966 og mor til 2. Jeg er uddannet Body SDS behandler fra 2008-2011 og begyndte at behandle i 2009. Jeg lever af at behandle i dag.

Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men der skulle gå lang tid, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed. Selvom det på mange måder var et fantastisk job, som udfordrede nogle faglige sider mig, manglede jeg ‘noget’. Dette ‘noget’ gjorde at jeg kom længere og længere væk fra mig selv. For mig har Body SDS været det, der fik mig til at finde balancen igen.

Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling og for hvordan vi hver især forløser det potentiale vi besidder. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker og bruger min indføling til at møde dig der, hvor du har behov for det. Det er en stor glæde, når jeg kan se fastlåste opfattelser opløser sig og falder på plads på en ny måde i mine klienter (og i mig selv). Den indsigt det afstedkommer, er så befriende, fordi den gør det klart at udvikling er mulig. Det gælder både når det handler om fysiske og psykiske blokeringer.

Jeg er vild med at tilegne mig ny viden, er meget nysgerrig og er ofte på kursus/foredrag. Jeg deltager selvfølgelig også på diverse Body SDS efteruddannelseskurser hvert år.

Jeg arbejder meget alsidigt og inddrager bl.a. ofte kosten og diverse kosttilskud, da jeg også har en ernæringsuddannelse. Fysisk er jeg meget begejstret for yoga, som lægger sig så fint op ad vores eget Body SDS træningssystem, som jeg også jævnligt underviser i.

Jeg ser frem til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2022 Skulder Tendinitis v. Lars Simonsen & Niels Anders Thorn 6
2022 Stress v. Keven Bruun 12
2021 Fod-knyster platfod & hammertæer 6
2021 Kold Skulder v/ Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg