skip to Main Content

Om mig

Gitte Holtemann (f. 1966), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandlinger i Holbæk og Roskilde.

Jeg hedder Gitte Holtemann, er født i 1966 og mor til 2. Jeg er uddannet Body SDS behandler fra 2008-2011 og begyndte at behandle i 2009. Jeg lever af at behandle i dag.

Egentlig har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men der skulle gå lang tid, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed. Selvom det på mange måder var et fantastisk job, som udfordrede nogle faglige sider mig, manglede jeg ‘noget’. Dette ‘noget’ gjorde at jeg kom længere og længere væk fra mig selv. For mig har Body SDS været det, der fik mig til at finde balancen igen.

Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling og for hvordan vi hver især forløser det potentiale vi besidder. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker og bruger min indføling til at møde dig der, hvor du har behov for det. Det er en stor glæde, når jeg kan se fastlåste opfattelser opløser sig og falder på plads på en ny måde i mine klienter (og i mig selv). Den indsigt det afstedkommer, er så befriende, fordi den gør det klart at udvikling er mulig. Det gælder både når det handler om fysiske og psykiske blokeringer.

Jeg er vild med at tilegne mig ny viden, er meget nysgerrig og er ofte på kursus/foredrag. Jeg deltager selvfølgelig også på diverse Body SDS efteruddannelseskurser hvert år.

Jeg arbejder meget alsidigt og inddrager bl.a. ofte kosten og diverse kosttilskud, da jeg også har en ernæringsuddannelse. Fysisk er jeg meget begejstret for yoga, som lægger sig så fint op ad vores eget Body SDS træningssystem, som jeg også jævnligt underviser i.

Jeg har klinik i Holbæk og Roskilde. I Holbæk er jeg en del af et behandler-fællesskab og i Roskilde har jeg min egen klinik, ligesom det også er her jeg har mit grundtræningshold.

Klinik adresser

Holbæk:

Augmentum
Ahlgade 3F, 4300 Holbæk

Roskilde:

Køgevej 3, 1. sal, 4000 Roskilde

Kh Gitte

 

Mine kurser

År Type Timer
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Psykologi 5 - Body SDS hypnoterapi 2 v. Henrik Kalsbøll 12
2019 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas 12
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search