BODY SESSION

Kropsterapeutisk behandling med varig effekt

HVAD ER UDRENSNING OG SUNDE FORLØB HOS BODY SDS?

HVAD ER UDRENSNING ?

Udrensning er et begreb, der favner bredt og kan udføres på mange niveauer. I damebladene kan du få små, generelle tips til at udrense i hverdagen, så som at drikke nok vand og spise de rigtige slags grøntsager.

Hos Body SDS fokuserer vi på en mere dybdegående udrensning, hvor vi kigger på at genfinde balancen af hele din krop og dit organsystem. Udrensning af din krops affaldsstoffer skal betragtes som en måde at slippe alt det usunde, din krop har oplevet og været igennem.

For bedste resultater, er spinatmos og citrusvand ikke nok. Vores udrensningskurser skaber de bedst forudsætninger for at alle opnår en mere vedvarende udrensningseffekt, der optimerer din energi og livskvalitet radikalt.

Medicin, alkohol, sukker, kaffe, fedtstoffer af dårlig kvalitet, farvestoffer og kemikalier fra rengøringsmidler og skønhedsprodukter er nogle af de usunde stoffer, som opholder sig i kroppen over tid. Den overbelastning kan kroppen ikke altid selv udskille, hvilket på sigt kan resultere i livsstilssygdomme.

Med Body SDS´ kendte udrensningsmetoder kan du få hjælp til at slippe mange af de ophobede affaldsstoffer.

RESULTATER EFTER UDRENSNING

Resultaterne af vores forløb er en sund tarmflora, renere og glattere hud, klarere øjne, skærpede sanser, øget energi, mere kropsbevidsthed, styrke, reguleret vægt, vitalitet og generelt en lettere og friere krop til at bevæge sig i. Alt i alt et bedre helbred.

UDRENSNINGSSYMPTOMER

Da det er en stor omvæltning for kroppen at udrense, kan bivirkninger som hovedpine, kvalme, ubehag og ømhed i kroppen til tider opstå. Det er dog meget forskelligt fra person til person men vil typisk være kraftigt de første dage på forløbet.

VORES KURSER OG SUNDE FORLØB

Vi udbyder forskellige udrensningskurser og sundhedsforløb. De har forskellig fokus og varighed, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Udrensningen opnås bl.a. gennem sund og mættende kost, søvn, bevægelse og dybtgående Body- Body SDS-behandlinger. På nogen af kurserne udrenses der også gennem faste, afspændende Body SDS-træning og energiøvelser.

Som en del af kurserne, vil du blive vejledt grundigt inden start og undervejs kunne søge råd og støtte. Til nogen af forløbene, har du din egen Body SDS-terapeut til rådighed igennem forløbet, og du vil altid kunne ringe ind til vores dygtige personale i receptionen og få svar på dine spørgsmål.

Forløbene hos os, vil typisk indeholde en madplan, en indkøbsliste, opskrifter til den sund og nærende mad du må spise samt guide til bedre søvn, mere bevægelse og vejrtrækningsøvelser. Under alle forløb vil du kunne deltage gratis i Body SDS træning i vores lokaler i Parken eller via adgang til vores Body SDS Lifestyle App.

Som et supplement, vil det også være muligt at benytte vores infrarøde sauna og infrarøde lys mod ekstra betaling. 

ET SUNDT OG BALANCERET LIV

Sund kost, bevægelse, søvn, og god kontakt til dig selv er fundament for et sundt og balanceret liv. Det har vi gennem mange år opbygget stor viden og erfaring med, gennem mange års arbejde med at hjælpe alle typer af mennesker. 

Det er det, vi uddanner vores elever i på Body SDS kropsterapeut uddannelsen. 
Det er det vi taler med vores klienter om, når de kommer til behandling. 
Al den viden og erfaring vil vi dele med dig, når du deltager på vores sunde forløb. 

Vi glæder os til at føre dig trygt igennem vores sunde forløb.  

BLIV FØDT PÅ NY  - Body SDS SUNDHEDS CHALLENGE  - 7 sunde dage

Mange smerter ifm. diskusprolaps

For to år siden havde jeg så mange smerter, at jeg nærmest ikke kunne bevæge mit hoved pga. voldsomme hovedpiner og diskusprolaps i min nakke. Jeg prøvede at få hjælp flere steder: kiropraktor, fysioterapeut og akupunktur, men uden at noget hjalp mig. Men da jeg landede på briksen hos Body SDS, mærkede jeg endelig en…
Read more

Sara Rantzau, Personlig træner og model

THIS MIGHT ALSO INTEREST YOU:

FALLES DETOX

FORYNGELSESKUR FOR KROP OG SJÆL

READ MORE

AQUADEAM DETOX

FÅ ENERGI OG BOOST IMMUNFORSVARET

READ MORE

AQUATEAM DETOX

FASTEUDRENSNING AF GIFTSTOFFER

READ MORE