Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

FALLES – FORYNGELSESKUR FOR KROP OG SJÆL

Kontakt os for information om kommende forløb.

Gå til kalender

Varighed: 7 DAGE
Niveau: ALLE

BESKRIVELSE:

FALLES ER EN UDRENSNINGSKUR MED SUND, MÆTTENDE OG NÆRENDE SKÅNEKOST, ANSIGTS- OG HOVEDBUNDSMASSAGE OG SPECIEL BODY SDS-OLIEMASSAGE AF HELE KROPPENS BINDEVÆV.

Ansigts- og hovedbundsmassagen modvirker spændingshovedpine, skæl, hårtab, øjne-, ører-, kæbe-, tand- og bidespændinger. Slap hud, åreknuder og blodkarsprængninger reduceres – Samtidig løsnes muskelspændinger i ansigtet, hvilket sammen med skånekosten reducerer rynker og skaber glathed i huden.

Derfor kaldes Falles også for vores ´foryngelseskur´, da mange efter endt forløb vil se yngre og friskere ud.

Kuren behandler ligeledes spændinger i halsregion samt kroppens bindevæv, og der er bl.a. fokus på cellulitis (appelsinhud).

PRAKTISK:

Falles løber over 7 dage, hvor de 2 sidste dage er i Body SDS´center. Her vil du begge dage få professionel Body SDS-massage af din egen private Body SDS-terapeut. Terapeuten vil behandle hele din krop og vil under hele forløbet også fungere som din sparringspartner med rådgivende samtaleterapi. Du vil få serveret sund urte-te og udrensende vand.

Du vil også kunne booke tider til vores infrarøde sauna mod betaling til begge dage for at øge din udrensningsproces. Vores træning vil under hele kursusforløbet (dvs. alle de 7 dage) være gratis for dig.

Som forebyggelse mod livsstilssygdomme er kuren også optimal, da den specialdesignede skånekost og de fokuserede massagesessions styrker kroppens cellefornyelse.

Kursusmateriale med vejledning til diætkosten sendes via mail før kursusstart, så hold øje med beskeder fra Body SDS.

DIT UDBYTTE:

Renere, glattere og smukkere ansigtshud, afspændt hoved- og halsregion, genopbygget, sundt bindevæv, forstærket lugtesans, sundere tandkød og mindre cellulitis.

Falles er især god for dig, der lider af migræne/hovedpine eller lider af eller tidligere har lidt af piskesmældsgener.

AFLYSNING:

Gældende regler for afbud til et tilmeldt kursus findes i vores handelsbetingelser. Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på tlf. 33 32 30 90

Freya Lops

Freya Lops Freya Lops Body SDS har forandret mit liv. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg fik Body SDS behandlinger, fordi jeg havde tankemylder og stress og sov derfor ikke. Jeg havde ikke sovet i en måneds tid – sådan føltes det – og mit liv hang ikke sammen. Jeg fungerede…
Læs mere

Freya Lops

Body SDS A/S
København – Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø
T: +45 33 32 30 90
E: [email protected]
CVR: 20944048

Handelsbetingelser

Andres oplevelse med falles

“Falles-forløbet var på mange måder en øjenåbner. Ikke blot blev mine øjenlåg rent faktisk løftet, og mine rynker glattet ud – jeg fik også øjnene åbnet for, hvor mange spændinger der sætter sig i kroppen, når man til dagligt har for travlt til at tage sig af sig selv. Hvis man, som jeg, har en lidt for travl hverdag, er det her forløb perfekt, fordi det er så koncentreret. En hel weekend med din egen dygtige terapeut i hånden er den største luksus, og jeg forlod de dejlige, lyse lokaler som født på ny.”

CRISTINA

”Det bedste ved Falles-kurset er, at have sin egen Body SDS behandler i 2 hele dage. Der var meget massage og det var super dejligt med en tur i sauna. Jeg var totalt afslappet og fuld af energi efter weekenden. Jeg er selv blevet bevidst om at bruge nogle af teknikkerne ved fx hovedpine eller spændinger i kæbemusklerne.”

TENNA

Måske dette også ville interessere dig:

PRISER & MEDLEMSKAB

EN INVESTERING I EN GLAD OG BALANCERET KROP

Læs mere
pris - Falles

HYPPIGE SPØRGSMÅL

KOM GODT I GANG MED BODY SDS TRÆNING

Læs mere
praktisk-1 - Falles

BODY SDS TRÆNINGSAPP

TAG DIN TRÆNING MED PÅ FERIE, I STUEN OG OVERALT

Læs mere
app-2 - Falles