skip to Main Content

Kommende Forløb:

VARIGHED: 7 DAGE
NIVEAU: ALLE

Beskrivelse:

Falles er en udrensningskur med sund, mættende og nærende skånekost, ansigts- og hovedbundsmassage og speciel Body SDS-oliemassage af hele kroppens bindevæv.

Ansigts- og hovedbundsmassagen modvirker spændingshovedpine, skæl, hårtab, øjne-, ører-, kæbe-, tand- og bidespændinger. Slap hud, åreknuder og blodkarsprængninger reduceres – Samtidig løsnes muskelspændinger i ansigtet, hvilket sammen med skånekosten reducerer rynker og skaber glathed i huden.

Derfor kaldes Falles også for vores ´foryngelseskur´, da mange efter endt forløb vil se yngre og friskere ud.

Kuren behandler ligeledes spændinger i halsregion samt kroppens bindevæv, og der er bl.a. fokus på cellulitis (appelsinhud).

Pris: kr. 5.800,-

Praktisk:

Falles løber over 7 dage, hvor de 2 sidste dage er i Body SDS´center. Her vil du begge dage få professionel Body SDS-massage af din egen private Body SDS-terapeut. Terapeuten vil behandle hele din krop og vil under hele forløbet også fungere som din sparringspartner med rådgivende samtaleterapi. Du vil få serveret sund urte-te og udrensende vand.

Du vil også kunne booke tider til vores infrarøde sauna  mod betaling til begge dage for at øge din udrensningsproces. Vores træning vil under hele kursusforløbet (dvs. alle de 7 dage) være gratis for dig.

Som forebyggelse mod livsstilssygdomme er kuren også optimal, da den specialdesignede skånekost og de fokuserede massagesessions styrker kroppens cellefornyelse.

Kursusmateriale med vejledning til diætkosten sendes via mail før kursusstart, så hold øje med beskeder fra Body SDS.

Dit udbytte:

Renere, glattere og smukkere ansigtshud, afspændt hoved- og halsregion, genopbygget, sundt bindevæv, forstærket lugtesans, sundere tandkød og mindre cellulitis.

Falles er især god for dig, der lider af migræne/hovedpine eller lider af eller tidligere har lidt af piskesmældsgener.

Tilmelding: Kontakt os på info@body-sds.dk og få oplyst dato for næste forløb

Aflysning:

Gældende regler for afbud til et tilmeldt kursus findes i vores handelsbetingelser

Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på tlf. 33 32 30 90

Andres oplevelse med Falles:

“Falles-forløbet var på mange måder en øjenåbner. Ikke blot blev mine øjenlåg rent faktisk løftet, og mine rynker glattet ud – jeg fik også øjnene åbnet for, hvor mange spændinger der sætter sig i kroppen, når man til dagligt har for travlt til at tage sig af sig selv. Hvis man, som jeg, har en lidt for travl hverdag, er det her forløb perfekt, fordi det er så koncentreret. En hel weekend med din egen dygtige terapeut i hånden er den største luksus, og jeg forlod de dejlige, lyse lokaler som født på ny.”

CRISTINA

”Det bedste ved Falles-kurset er, at have sin egen Body SDS behandler i 2 hele dage. Der var meget massage og det var super dejligt med en tur i sauna. Jeg var totalt afslappet og fuld af energi efter weekenden. Jeg er selv blevet bevidst om at bruge nogle af teknikkerne ved fx hovedpine eller spændinger i kæbemusklerne.”

TENNA

Andre kurser der vil interessere dig:

AQUATEAM DETOX

FASTEUDRENSNING AF GIFTSTOFFER

MASSAGEKURSUS FOR BEGYNDERE

SKAB GLÆDE MELLEM MENNESKER

AQUADEAM DETOX

FÅ ENERGI OG BOOST IMMUNFORSVARET

Back To Top
×Close search
Søg