skip to Main Content

Kommende Kurser:

Udrensningskursus: Falles

Mere information
Dato:Tid:Sted:Pris:Tilmelding:
15. maj10:00 - 15:30København - ParkenDKK1.595,00Reservér plads
4. sep10:00 - 15:30København - ParkenDKK1.595,00Reservér plads
6. nov10:00 - 15:30København - ParkenDKK1.595,00Reservér plads
VARIGHED: 1 DAG
NIVEAU: ALLE

Beskrivelse:

Med dette kursus tilbyder vi dig en smagsprøve på Body SDS og de unikke behandlingsteknikker systemet er kendt for. Vi håber, at du med dette massagekursus i rygsækken vil få en masse gode oplevelser.

Erfarne Body SDS terapeuter underviser på dagen. Viser teknikkerne. Guider dig undervejs. Forklarer om Body SDS. Gør i øvrigt alt hvad de kan for, at du får et spændende, lærerigt og dejligt massagekursus.

Dit udbytte:

Vores massagekursus lærer dig en helhedsmassage, der tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke.

Massagekurset lærer dig teknikker til behandling af hele kroppen. Du lærer at behandle brystområdet, nakken, ryggen, skuldre, balder og hofter, hænder, lår, fødder samt til åndedrættet.

Du lærer en pulserende massageteknik, der kombinerer muskelarbejde og ledbevægelse. Og du får indsigt i Body SDS’ filosofi, der tager udgangspunkt i kroppen som helhed. Det vil sige at årsagen til en smerte, kan befinde sig et andet sted, en der hvor du mærker, det gør ondt.

Om Body SDS teknikkerne:

Teknikkerne fra dette massage kursus er et udpluk fra vores 3-årige kropsterapeutuddannelse og kan kun læres hos Body SDS. Det er systemets egne teknikker, udviklet gennem tre generationer og sat i system af de to grundlæggere Ole Kåre Føli og Bengt Valentino Andersen.

Body SDS bygger altså på mange års udvikling. Men den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forskellig vis lagret i kroppen. Din krop fortæller om hvor godt du har det – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Længere nede på siden kan du læse mere om, i hvilket omfang du må bruge teknikkerne.

Praktisk:

Tilmelding:
Se længere oppe på siden

 

Sted:

KØBENHAVN

Body SDS Parken
Øster Alle 56
2100 København Ø.

 

ÅRHUS

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

 

KOLDING

Dwell Space Yoga
Dalbygade 40H
6000 Kolding

 

OM KURSET:

’Massagekursus for begyndere’* er et 1 dags massagekursus, hvor du skal behandle en anden kursist. Og selv have kropsterapeutisk massage, så du ved hvordan det mærkes. Det hele foregår iført undertøj.

Det er meget forskelligt, hvordan vi har det med at behandle et andet menneske. Nogle foretrækker at det er på en person, de kender i forvejen. Det er også en mulighed her. Ønsker du at have en massagemakker med, så booker I blot to pladser på samme hold.

  • Du får fuld forplejning undervejs med økologisk frokost og økologiske safter.
  • Dagens afsluttes med en evaluering og du får udleveret en manual, som du kan tage med dig hjem.

Aflysning:

Gældende regler for afbud til et tilmeldt kursus findes i vores handelsbetingelser

Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på tlf. 33 32 30 90

Tidligere deltageres reaktioner:

”Super lærerigt og inspirerende kursus. Jeg fik et godt indblik i behandlingsformen, føler jeg. Er meget interesseret i at udvide min horisont yderligere.”

Tanja, 29 år

”Rigtig fin gennemgang af de forskellige teknikker. Jeg er sikker på, jeg får gavn af det, og at det vil sprede glæde i familien.”

Søren, 40 år

”Super kompetente instruktører, dejlige lokaler, behagelig stemning og lækker mad.”

Mikkel, 45 år

”God balance mellem teori, visning af øvelser og praksis. Rigtig sjovt at prøve. Er sikker på jeg vil få gavn af det og kan bruge det.”

Anette, 47 år

”God mad, super instruktører, tak for en god oplevelse.”

Kim, 50 år

”Det var fedt. Først var det hårdt i fingre og skuldre, samtidig med at man skulle huske en masse. Efterhånden som behandlingen flød lettere gennem arme og fingre, havde jeg den fedeste oplevelse. Og så var det skønt selv at blive behandlet ind imellem. En ren win-win oplevelse.”

Ruth, 40 år

Måske dette også vil interessere dig:

Body SDS Uddannelsen

Præsentationsaften

Body SDS SYSTEMET

INFOAFTEN

ALLE KURSER OG FORLØB

Kalender

Back To Top
×Close search
Søg