Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Mette Jensen

Mette Jensen

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2023

Sønder Jernbanevej 4E
3400 Hillerød

AYA House, Danstrupvej 27G
3480 Fredensborg

31145002

RAB Registreret

Om mig

 • Hej! Jeg hedder Mette

  Jeg tilbyder Body SDS behandling i Hillerød og Fredensborg

  Jeg har stor erfaring med fysiske udfordringer i kroppens led. Muskelspændinger. Stress, migræne og spændingshovedpine. At hjælpe til fysisk og følelsesmæssig ro i forhold til oplevelser af fx sorg, mistrivsel, fysisk og psykisk vold. Udfordringer med fordøjelsen. Kostfokuseret udrensning og at give immunforsvaret ro til at rydde op i kroppens affaldsstoffer.

  INTRO

  Det meste af mit arbejdsliv har jeg brugt på topledelse. Det betød for mit vedkommende, at jeg var rigtig meget i mit hoved og ikke ret meget i min krop. Kombineret med ambitionen om at være super-single-mor til to skønne børn, blev jeg sendt til tælling med stress og depression.

  Det tog desværre et par kolbøtter med stress, inden jeg kom i kontakt med Body SDS – og dermed min krop! Først da jeg stødte på Body SDS, erkendte jeg, og fandt jeg modet til at handle på det, min krop længe havde forsøgt at fortælle mig: DER ER BRUG FOR EN ANDEN BALANCE I DIT LIV!

  Denne anden balance består nu i, at jeg mærker mine egne behov og tager dem alvorligt.

  Jeg blev færdiguddannet ved Body SDS i august 2023 og underviser hver uge i Body SDS grundtræning i en firmaordning.

  BAGGRUND

  Jeg løber gerne. Indrømmet – jeg får ikke løbetrænet, det jeg burde. Men for mig er løb min ”præstations frie” zone. Det betyder, at jeg løber/går alt efter den fysiske og mentale dagsform. Det er blevet et sted, hvor jeg virkelig zoomer ind på min krop og øver mig i at høre, hvad den fortæller mig helt ud i hver eneste celle. Jeg er der og nyder naturen og det sociale samvær med alle de andre fantastiske løbere. Der er ingen tvivl om, at når jeg passer min Body SDS grundtræning, så løber jeg markant bedre og lettere. Det er én af mange grunde til, at jeg ELSKER Body SDS grundtræning. Den gør mig stærkere både fysisk, psykisk og mentalt.

  Jeg giver selv kroppen en udrensning et par gange om året. Jeg bliver hver gang fascineret over, hvor lidt der egentlig skal til, og hvor hurtigt det hjælper mig til bedre velvære og energi.

  Jeg er passioneret og dedikeret omkring mit arbejde som Body SDS kropsterapeut. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde fodfæste i forhold til de problemstillinger, du kommer med, og i samarbejde med dig skabe en forandring til det bedre.

  FILOSOFI

  Gå til verden med et åbent sind. Kom fra hjertet. Vær forundringsparat. Kend dine sunde grænser.

  Jeg glæder mig til at møde dig!

Mine kurser

År Type Timer
2024 Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen 6
2024 Body SDS Bindevævsuddannelse v. Zarbina Andersen, Lotte Justesen & Marc Garby 12
2023 Behandlings supervision v. Lotte Justesen 3
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.