Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Liv Sandberg - Body SDS terapeut

Liv Sandberg

Body SDS terapeut

Om mig

BAGGRUND:

Jeg har selv oplevet, hvordan Body SDS har hjulpet mig til at se mig selv som et helt menneske. Mit første møde med Body SDS var i 2010 efter en lang stresset arbejdsdag. Jeg arbejdede som rekvisitør i film- og tv-branchen og havde i lange tid ignoreret mine kropssignaler. Det medførte bl.a. at en gammel go-car skade blussede op igen. Min nakke, skulder og rygsøjle var låst og jeg kunne ikke bruge min venstre arm. Jeg oplevede hvordan uforløste følelser, efter lang tids pres, havde været med til at holde min fysiske skade i live. Stille og roligt fik jeg gennem Body SDS behandlingen bygget tilliden til min krop op igen. Det var første gang jeg oplevede effekten af en behandlingsform som samtidig tog udgangspunkt i det hele menneske. Interessen var vagt og et frø var sået: Body SDS var noget jeg selv gerne ville arbejde med en dag.

INTRODUKTION:

Efter mere end 15 år som rekvisitør i film- og tv-branchen med lange og stressede dage, hvor jeg ikke havde tid til at mærke mig selv og mine egne behov, endte jeg i en periode med depression og stress.

Det bekræftede en følelse af hvor tæt krop og sind hænger sammen, og i hvor høj grad man kan bruge kroppen som genvej til at få det godt i sindet – og omvendt.

Derfor valgte jeg også at bruge min interesse for krop og sind til at udforske kropsterapi. Først som klient, hvor jeg de sidste 12 år har haft utrolig god gavn af Body SDS-behandlinger og nu som behandler og grundtræningsinstruktør.

Interessen for mennesket har jeg haft siden jeg var barn og har derfor igennem hele mit liv læst, afprøvet og lært meget af forskellige syn og tilgange til menneskets fysiske, psykiske og mentale helbred.

Min oplevelse af behandlingernes effekt og hvordan de kan forbinde krop og sind, har givet mig lyst til selv at give denne bevidsthed videre til andre mennesker.

FILOSOFI:

Mit ønske er at hjælpe dig til at finde styrke og balance i dig selv gennem Body SDS.

Ved hjælp af min viden, intuition, empati og et holistisk menneskesyn er behandlingerne dybt forankret i etsamarbejde os imellem. Målet er at finde hen til præcis der hvor du gerne vil være. Enten gennem et specifikt fokus eller gennem den dybdegående kropsbehandling.

Jeg glæder mig til at møde dig og sammen arbejde hen mod dine mål.

Kontakt mig på [email protected]

Kærlig hilsen
Liv

Mine kurser

År Type Timer
2024 Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen 6
2024 Body SDS Bindevævsuddannelse v. Zarbina Andersen, Lotte Justesen & Marc Garby 12
2023 Teknisk kursus: Nakkens led 3 v. Keven Bruun 12
2023 Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov 12
2023 Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen 2
2023 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
2023 Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen 2
2023 Nakkens led 2 v. Claus Linnemann & Nikita Andersen 12
2023 Fod: Knyster, platfod & hammertæer v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2023 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn 6
2023 Sygdomslære: Astma & Bronkitis v/Keven Bruun 12
2023 Samtalebaseret supervision v/Lotte Justesen 4
2022 Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen 12
Vis flere kurser Skjul kurser