Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

BLIV STÆRKERE, UDHOLDENDE, MINDRE STRESSET OG FULD AF ENERGI MED BODY SDS TRÆNING

OM BODY SDS TRÆNING

Body SDS træning - grundfokus på sundhed, forebyggelse af skader og opbyggelse af styrke

Body SDS´ træningssystem er udviklet af Andrrew E. E. Mogensen i 1982 og har været under konstant udvikling siden. Alle vores træningsformer er designet til det moderne menneske og har sit grundfokus på sundhed, forebyggelse og styrke.

I vores samfund bliver vi alle belastet både fysisk og psykisk bl.a. grundet dårlige fødevarer, forurening og stress. Behovet for kropsbevidsthed og et godt immunforsvar er stort som aldrig før.

Derfor arbejder træningsformerne især med at optimere vores kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre, hvilket fører til et bedre helbred. Træningen er en kombination af kredsløbs- koordinations- og ledtræning.

Ved at udøve denne kombination bruger du hele kroppen og ikke kun dele af den. For at opnå en optimal og stærk fysik skal du flytte kroppens grænser – og det gør du hos os. Den kraftige effekt vil ikke kun kunne ses på dit udseende, men skabe et sundt indre miljø.

Body SDS-træning kan blandes med alle andre træningsformer. Hvis du dyrker sport på højt niveau, er vores træning perfekt til at optimere din præstation. Vi ser løbende store forandringer på elite-sportsudøvere, der benytter vores træning.

Træningen er også et godt supplement til behandlingen, og selv ved kun én ugentlig træning vil du hurtigt kunne se og mærke fremskridt. Man skal dog huske, at øvelser kan tage tid at mestre, så derfor anbefaler vi altid, at du giver det 3-6 gange, før du bestemmer dig for, om det er noget for dig.

Har I gratis prøvetimer på jeres træningshold?

Ja. Alle kan få én gratis prøvetime til et af vores træningshold bortset fra Andrrew E. E. Mogensens. Vi tilbyder også gratis træning til børn under 12 år, hvis de følges med en voksen. I dette tilfælde er tilmelding ikke påkrævet, det skal blot nævnes til underviseren ved ankomst.

Hvad hvis jeg vil opsige mit medlemskab?

Opsigelse af medlemskabet kan ske i den indeværende måned, hvilket skal ske senest den 8. Opsigelse af abonnement foregår i vores reception i Parken eller på 33 32 30 90.

Kan jeg sætte mit medlemskab i bero?

Ja. Du kan sætte dit medlemskab i bero i én periode ad gangen. Hvis det er nødvendigt, så kan du – efter den periode er udløbet – sætte det i bero i en ny periode. Det er ikke muligt at sætte det i bero i flere perioder samtidig. Hvis du ønsker at sætte dit medlemskab i bero, kan du gøre det via vores booking system.

Måske dette også ville interessere dig:

PRISER & MEDLEMSKAB

EN INVESTERING I EN GLAD OG BALANCERET KROP

Læs mere

HYPPIGE SPØRGSMÅL

KOM GODT I GANG MED BODY SDS TRÆNING

Læs mere

BODY SDS TRÆNINGSAPP

TAG DIN TRÆNING MED PÅ FERIE, I STUEN OG OVERALT

Læs mere