skip to Main Content

Vi har behandlet børn i mange år, for mange ting.

Tics, kolik, kiss-kid-syndrom, eksem, astma, angst og tristhed er bare nogle af dem. Vores behandlinger har i mange tilfælde hjulpet børns forskellige skavanker og lidelser.

Men en Body SDS behandling til børn hjælper ikke kun specifikke børnesygdomme. Body-sessions hjælper også børn med at hvile i deres egen krop, blive klar til hverdagens modstand og udfordringer og trække vejret dybt ned i maven (et redskab de skal bruge resten af livet). En børnebehandling giver dermed barnet de bedste forudsætninger for, at barnet kan have det godt.

Det handler om at øge rummeligheden for barnet, så barnet føler der er plads i sin krop til det, livet byder. Plads og rum til at være glad.

Et samfund med sammenbidte kæber, ophobninger og negligering af behov

Børn er faktisk i mange tilfælde lettere at behandle end voksne. Det er de fordi, børn er ligetil. De siger av, når det gør ondt, de gaber, når de er trætte, og de græder, når de er kede af det. FOR DET MESTE. Og det skal vi lære dem at blive ved med. At udtrykke vores behov er desværre noget vi voksne i det moderne samfund bliver dårligere og dårligere til. Vi bider sammen og hober op. Det mindsker vores ´indre rum´ – det frirum, der gerne skulle være i os, for at have overskud og være glad. Hvis man lærer børn at lytte til sin krops signaler, og om hvordan kroppen hænger sammen, kan de lettere undgå at overbelaste den – så de kan klare mere i hverdagen.

Børns indre rum

Body SDS´ grundlægger Ole Kåre Føli skriver i sin bog ”Børns indre rum” om børns livsstil i det moderne samfund, og inspirerer dig til at hjælpe dit barn med at mærke sine følelser og ikke overbelaste sin krop. Bogen opfordrer bl.a. forældre til at lære børn at mærke deres følelser og reagere på dem, så de ikke sætter sig fysisk og stresser kroppen. Læs meget mere om bogen her.

Spædbørn – hjælp den lille godt på vej

Allerede fra dit barn er helt spæd, kan du hjælpe den lille godt på vej til balance i krop og sind. Med en Body SDS behandling til dit barn vil vi med bestemte Body SDS massageteknikker, nemlig styrke babyens fordøjelse, stimulere dens kropsfornemmelse, og styrke den nyfødtes nervesystem til at håndtere stress og utryghed. Behandlingerne vil hjælpe den lille med at blive mere rolig og tillidsfuld.

Er du mere tryg ved selv at behandle din baby, kan du se vores lette massageteknikker til spædbørn blive vist i vores appeller i vores dvd-serie.

Fødselsskævheder

Fødsler er jo meget forskellige – hvorfor det også er meget forskelligt, hvordan en fødsel påvirker den lille. Nogle fødsler er mindre krævende og udfordrende end andre. I nogle tilfælde kan en svær og hård fødsel medføre udfordringer eller decideret skævheder i den lille nyfødte. Gennem Body SDS behandlinger kan man allerede fra den nyfødte er helt lille være med til at rette op på små skavanker og skævheder, som ellers ville kunne udvikle sig til langt større gener og skævheder senere hen.

Vælg den rette kropsterapeut

Vi behandler børn med samme teknikker, som vi behandler voksne, men det er kun nogle udvalgte af vores terapeuter, som har specialiseret sig i Body SDS behandling af børn.

Alle aldre:
Keven Bruun , Zarbina Andersen Stefano Andersen , Nikita Andersen
Mie Kronholm, og Marc Garby

Fra 3 år og op:
Claus Linnemann og  Thomas Klarskov Larsen

Fra 5 år og op:

Tolou Noriel
Lotte Justesen  
Kristian Hedengran Larsen, 

 

Priser Body Session

 KropsterapeutSupervisorSeniorviserBengt (founder)
Enkelt behandling895,-1.025,-1.200,-3.200,-
Klippekort (5 behandlinger)4.150,-*4.800,-**5.400,--
Klippekort (10 behandlinger)7.950,-*8.795,-**10.200,--
Stud./barn u. 12 år/pensionist750,-845,-930,--

* Klippekort kan ikke bruges til Supervisorer eller Seniorvisorer.
** Klippekort til Supervisorer gælder ikke til Seniorvisorer, men må benyttes til alm. kropsterapeuter.

Måske dette også ville interessere dig:

Body Session® for Voksne

Rigtig meget forsvinder mellem hænderne på os

BINDEVÆVS MASSAGE

Nedbryder fedtceller og holder din krop ung

HYPPIGE SPØRGSMÅL

Svarene på dine og andres rigtig gode spørgsmål

Back To Top
×Close search
Søg