skip to Main Content

Om mig

Min ansættelse hos Body SDS har været én stor udviklingsproces – både af mig som menneske og som terapeut. Og I mit daglige arbejde som Body SDS-terapeut bruger jeg både min terapeutiske og min menneskelig erfaring.

I min verden er den bedste erfaring bygget op af den indre personlige udvikling. En erfaring der er helt unik, og som hele tiden er i gang på den ene eller anden måde hos mig. Det betyder, jeg rent kropsligt ved, hvad der sker, og hvad du som klient kan møde i en udviklende proces under et behandlingsforløb.

Jeg ser behandlingen som et samarbejde, det betyder, at jeg ser dig som klient have interesse i at være en del af løsningen.

Min erfaring som Body SDS-terapeut rummer alt fra arbejdet med spædbørn til pensionister. Både fysisk, psykisk og mentalt.

Jeg fungerer i dag som terapeutisk supervisor og underviser hos Body SDS, på både Body SDS´ grunduddannelse samt på overbygningskurser for autoriserede behandlere.

Jeg er bosat i Odense, hvor jeg med en licensaftale hos Body SDS også har mulighed for at hjælpe de fynske og jyske klienter.

Ønsker du, vi skal arbejde sammen om at løse dine problemstillinger og derved skabe mere livskvalitet for dig, så tag det første skridt – Bestil din tid hos mig i dag.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.

Keven Søgård Bruun

Mine kurser

År Type Timer
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2018 Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun 12
2018 Skjoldbruskkirtel v. Bengt Valentino Andersen 2
2017 Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 2 v. Henrik Kalsbøll 6
Vis flere kurser
Back To Top
×Close search
Søg