skip to Main Content

Om mig

BAGGRUND

Jeg har altid været fascineret af kroppen. Hvordan fungerer den, hvordan påvirkes den og hvilket potentiale rummer den? Interessen i kroppen har over tid udviklet sig til en mere generel nysgerrighed i mennesket og alt hvad vi rummer – en nysgerrighed som jeg også vil møde dig med.

På en nær vens anbefaling, fik jeg min første Body SDS behandling i 2016. Jeg var meget fascineret over, hvor meget et fremmed menneske kunne hjælpe mig blot på en lille time og for første gang kunne jeg mærke og forstå sammenhængen mellem mine fysiske og kropslige spændtheder, min adfærd, tankemylderet og de mange svære følelser. Forløsningen gav ro og retning og den holistiske og omsorgsfulde tilgang var både rammende og inspirerende.

Introduktion

Jeg er født (1985) og opvokset i naturskønne omgivelser på Sydfyn med en stor dejlig familie. Efter et par ophold i udlandet og 5 år i Århus flyttede jeg til København i 2012, hvor jeg har trivedes lige siden. Ovenpå 5 år i rekrutteringsbranchen gik det op for mig, at det var muligt at kombinere min interesse for kroppen og for mennesker og jeg startede på den 3-årige Body SDS grunduddannelse i 2017.

Energi og livsglæde finder jeg specielt i mine relationer til venner og familie, samt i naturen og i kropslig udfoldelse eksempelvis i forbindelse med Body SDS Grundtræning, Pafei og Yoga, samt løb og vandring, musik og fordybelse. Folk beskriver mig som tillidsfuld, nærværende og rummelig og så finder jeg stor glæde i at hjælpe andre.

Filosofi

Føler man sig godt tilpas i sin krop og i sit sind, er der mere overskud til at håndtere livet og alt hvad det bringer af stort og småt. Det er min filosofi og mit ønske for din behandling – at du vil opleve overskud og livsmod til at slippe det som holder dig tilbage, hvad enten det er fysisk, mentalt, følelsesrelateret eller noget helt fjerde.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Kærlig hilsen
Kristian

Mine kurser

År Type Timer
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2021 Supervision, Ryg 4 behandling af lænderyg v. Bengt Andersen 2
2021 Kold skulder v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
2021 Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
Vis flere kurser
Back To Top
×Close search
Søg