skip to Main Content

Om mig

BAGGRUND

Jeg har altid været fascineret af kroppen. Hvordan fungerer den, hvordan påvirkes den og hvilket potentiale rummer den? Interessen i kroppen har over tid udviklet sig til en mere generel nysgerrighed i mennesket og alt hvad vi rummer – en nysgerrighed som jeg også vil møde dig med.

På en nær vens anbefaling, modtog jeg min første Body SDS behandling i 2016. Jeg var meget fascineret over, hvor meget et fremmed menneske kunne hjælpe mig – blot på en lille time – og for første gang kunne jeg mærke og forstå sammenhængen mellem mine fysiske og kropslige spændtheder, min adfærd, tankemylderet og de mange svære følelser. Forløsningen gav ro og retning – og den holistiske og omsorgsfulde tilgang var både rammende og inspirerende.

INTRODUKTION

Jeg er født (1985) og opvokset i naturskønne omgivelser på Sydfyn med en stor dejlig familie. Efter et par ophold i udlandet og 5 år i Århus, flyttede jeg til København i 2012, hvor jeg har trivedes lige siden. Ovenpå 5 år i rekrutterings branchen gik det op for mig, at det var muligt at kombinere min interesse for kroppen og for mennesker – og jeg startede på den 3-årige Body SDS-grunduddannelse i 2017.

Energi og livsglæde oplever jeg specielt i mine relationer til venner og familie, samt i naturen og i kropslig udfoldelse – eksempelvis i forbindelse med Body SDS Grundtræning, Pafei og Yoga, samt løb og vandring, musik og fordybelse. Folk beskriver mig som tillidsfuld, nærværende og rummelig – også er det ingen hemmelighed, at jeg finder stor glæde i at hjælpe andre.

FILOSOFI

Føler man sig godt tilpas i sin krop og i sit sind, er der mere overskud til at håndtere livet og alt hvad de bringer af stort og småt. Det er min filosofi som behandler og mit ønske for din behandling – at du oplever overskud og livsmod til at slippe det som holder dig tilbage, hvad enten det er fysisk, mentalt, følelses relateret eller noget helt fjerde.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Kærlig hilsen
Kristian

Back To Top
×Close search
Search