skip to Main Content

Om mig

Egentlig ville jeg være landmand!

Efter et sommerjob hos en landmand i 8. klasse, blev dette dog droppet og førte videre til et fantastisk job som dyrepasser i en mini-zoo, hvor jeg endte med følelsen af, at der var for mange dyr bag for mange tremmer og for lidt plads til et godt dyreliv.

Jeg kom til verden i Jylland i 1968 og den røde tråd gennem opvækst og livet har været interessen for mennesker, dyr, naturen og bevægelse.

Springgymnastikken var det fedeste! På Gerlev Idrætshøjskole blev dette dog erstattet af den rytmiske gymnastik, kreative dans og aktiv udfoldelse i naturen, efterfulgt af en idrætsfaglære-uddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut i 1993.

En knæskade og et par knapt så vellykkede operationer resulterede i, at jeg ikke kunne ernære mig ad idrættens vej, og jeg valgte derfor at uddanne mig til pædagog i 1999 og har arbejdet inden for området siden.

Mit liv er en skøn og finurlig gave, hvor jeg evigt søger en balance, sådan at plusserne opvejer minusserne. Denne søgen efter balancen og sammenhængen mellem krop, bevægelse, sindet og naturen har til stadighed udfordret min nysgerrighed. Hvad skal til – og hvad kan jeg selv  gøre – for at skabe ro, rum, glæde og balance? Ikke kun for mig selv, også for andre, ja, for verden.

Da jeg fik min første behandling i Body SDS, var min lænd så låst, at jeg knapt kunne gå eller stå. Jeg undrede mig først over, at der gik vel ½ time inden han rørte ved min lænd og så alle de spørgsmål… Og samtidig var det helt indlysende, hvordan det hele hang sammen og hvordan, alt jeg gør, har indflydelse på hvordan, jeg har det, og hvem jeg er.

Body SDS er for mig et ønske om selv at tage ansvar for og investere i eget liv og velvære, fysisk såvel som mentalt. Vi har selv et ansvar – og i det ansvar ligger bl.a. at finde den hjælp, der er bedst for mig. Det blev for mig Body SDS, hvor det er det hele menneske, der er i fokus.

Det glæder mig, at jeg nu har muligheden for at kunne bidrage til at skabe ro, rum, glæde og balance for andre, som terapeut i Body SDS.

Jeg behandler børn fra 5 år.

Kontakt mig på info@body-sds.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.
Lotte Justesen

Mine kurser

År Type Timer
2021 Supervision, Ryg 4 behandling af lænderyg v. Bengt Andersen 2
2021 Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2020 Indføling 2B v. Claus Linnemann Olsen 12
2020 Ledkursus: Nakke 1 12
2019 Samtalebaseret Supervision 4
Vis flere kurser
Back To Top
×Close search
Søg