skip to Main Content

Om mig

BAGGRUND

Jeg har en baggrund som elite cykelrytter, hvor jeg bl.a. kørte på det danske landshold og boede tre år i Italien. I tiden efter min aktive karriere, har jeg arbejdet med nogle af verdens største talenter inden for sport, og hjulpet dem frem til succes.

Jeg stiftede bekendtskab med Body SDS, da vi gjorde brug af det på landsholdet. Det rykkede virkelig mit niveau og ovenikøbet fik jeg hjælp med behandling af arvæv i lysken, som jeg ikke tidligere havde kunne få bugt med. Undervejs i min uddannelse hos Body SDS, fik jeg også gjort en ende for migræne, som jeg først stiftede bekendtskab med, da jeg var seks år.

INTRODUKTION

Som cykelrytter var jeg altid meget interesseret i kroppen, mentaltræning, helbred og kost. Alt hvad man kunne optimere på. Body SDS arbejder i høj grad med alle de ting, og derfor blev det også min vej frem, efter cykelkarrieren.

Til hverdag bruger jeg meget tid på Body SDS træning, yoga, meditation, løb og cykling. Træningen giver mig meget energi, styrke og ro på samme tid, og gør mig til den bedste version af mig. Jeg kan godt lide at lave sund mad og hygge med min kæreste, venner og familie – så ofte som muligt.

Som behandler har jeg god erfaring med at skabe mentalt overskud, ryg- og nakke problemer, muskelsmerter, stress, migræne, samt skabe bevægelse og smidighed i din krop.

Hver tirsdag morgen er jeg træningsinstruktør i Body SDS grundtræning i Parken. Træningen giver stor balance fysisk, psykisk og mentalt.

FILOSOFI

Man behøver bestemt ikke være elitesportsudøver, for at komme til behandling hos mig. Jeg er god til at variere mine behandlinger og tage udgangspunkt i dét, der er behov for hos dig.

Jeg ser frem til at hjælpe og forbedre, dig og din krop.

Mine kurser

År Type Timer
2022 Led kursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen 12
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2021 Supervision, Ryg 4 behandling af lænderyg v. Bengt Andersen 2
2021 Psykologi 3 v. Henrik Kalsbøll 12
2021 Indføling 3, v. Keven Bruun 12
Vis flere kurser
Back To Top
×Close search
Søg