Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Gaia Merle Andersen

BODY SDS TERAPEUT

Om mig

INTRO

Som datter af Andrrew Ethen Elliot Mogensen (tidl. Bengt Valentino Andersen) og barnebarn af Ole Kåre Føli, der begge er grundlæggere af Body SDS, er jeg vokset op med Body SDS tæt inde på livet.

Jeg er nummer fire i en søskendeflok på 6, og hele min opvækst har der været naturligt fokus på krop, sind og sundhed.

Siden 2016 har jeg arbejdet som Body SDS kropsterapeut. Jeg er meget passioneret i mit arbejde, og oplever dagligt, at Body SDS kan gøre en positiv forskel for mine klienter. Det gør mig lykkelig.

I min fritid holder jeg meget af at træne Body SDS-Cufei, Pafei- og Yoga. Jeg elsker, at min krop er stærk, og det giver mig overskud. Samtidig er jeg optaget af sund og balanceret kost, og jeg ved fra egen erfaring, hvor stor indvirkning kost, søvn og træning har på menneskers trivsel.

BAGGRUND

Som ung var jeg udfordret af voldsom eksem. Jeg oplevede på egen krop hvilken positiv forskel Body SDS gør. Min healing af eksemen omfattede både fokus på kost, fysisk træning og et dybt personligt arbejde, og min eksem er i dag væk. Jeg ved nu, at min krop sender signaler eller ”larmer” når jeg ikke får lyttet godt nok efter.

Min udviklingsrejse tog yderligere fart under uddannelsesforløbet som kropsterapeut. Det hjalp mig til at forstå, hvor forskellige vi er som mennesker, og at vejen til udvikling kan være meget individuel. Her er tilliden og samarbejdet mellem klient og terapeut altafgørende for at komme bag om det umiddelbare problem, ved at se klienters krop og psyke en helhed.

FILOSOFI

I min optik handler det ofte om at finde balancen for den enkelte. Og uanset om min klient kommer med en fysisk- eller en psykisk udfordring, så opnås det bedste resultat, når vi arbejder både med krop, tanker og følelser. Det er vigtigt for processen at skabe det rum, der skal til for at mine klienter kan give slip. Jeg tager mig derfor altid god tid og bliver ofte rost for min evne til indføling og forståelse.

Jeg glæder mig til at møde dig og give dig en fantastisk oplevelse.

 

Mine kurser

År Type Timer
2023 Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen 2
2023 Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen 2
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2021 Fod-knyster, platfod & Hammertæer v. Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann 6
2021 Skulder bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
2020 Led kursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Led kursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Led kursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas 12
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikitia 12
2019 Sygdomslære v. Keven Bruun 12
2019 Ledkursus: Ryg 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2018 Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 1, v. Michell Kowal 6
Vis flere kurser