Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Stefano Reno Seppi Andersen - Body SDS Supervisor

Stefano Reno Seppi Andersen

Body SDS Supervisor

Om mig

BAGGRUND

Som søn af Andrrew Mogensen (tidl Bengt V. Andersen) og barnebarn af Ole Kåre Føli, begge grundlæggere af Body SDS, har jeg fået filosofien og systemet ind med modermælken. Jeg har i dem haft de bedste læremestre, og med deres støtte og opbakning har jeg kunne følge min naturlige nysgerrighed og lyst til at lære og forstå alt om kroppen.

Jeg har derfor aldrig været i tvivl om, at Body SDS og uddannelsen som kropsterapeut var vejen for mig. Jeg sætter en stor ære i, på min egen måde, at videreføre det magiske i Body SDS-systemet og med dette værktøj kunne hjælpe mennesker med at få det bedre.

Jeg har selv oplevet en del i min barndom og det har sendt mig på en personlig rejse. Jeg er skilsmissebarn og har boet i Spanien fra jeg var 8-12 år. Jeg har arbejdet meget med mig selv på det personlige plan og står i dag stærk, rummelig og motiveret til at støtte og hjælpe andre, som søger at udvikle sig.  I 2020 blev jeg selv far og den livsforandring og rollen som forældre, har kun bidraget yderligt til udvikling af mine kompetencer som kropsterapeut.

INTRODUKTION

Jeg er meget passioneret i mit arbejde som kropsterapeut og træningsinstruktør. Jeg oplever dagligt, at både behandling og træning gør en positiv forskel i mine klienters liv. Jeg møder dagligt mange forskellige former for problematikker, hvilket gør, at mit job som kropsterapeut er utrolig spændende og meget afvekslende. Mine klienter kommer med alt fra fysiske handicaps, blodpropper, hjerneblødninger, angst, stress til sportsskader og arbejdsskader.

Jeg har personligt afprøvet og undersøgt flere andre former for behandlingssystemer og teknikker. Min erfaring er, at Body SDS’s holistiske tilgang til mennesket, er en unik og effektiv behandling.

Som træningsinstruktør har jeg fordybet jeg mig i alle Body SDS træningsformer. Jeg træner selv flere gange om ugen og oplever at, det gør mig stærkere fysisk, psykisk og mentalt. Jeg anbefaler derfor ofte, mine klienter at kombinere deres behandlinger med den fysiske træning.

FILOSOFI

Når jeg behandler, ser jeg altid på det hele menneske for at finde årsagen til netop deres problem, så det ikke kun bliver symptombehandling. Det foregår altid på en imødekommende og respektfuld måde. Min mission og mit daglige arbejde er, at skabe de bedste betingelser for, at mine klienter støttes i at blive den bedste version af dem selv. Alle skal have mulighed for at opnå et så sundt og energifuldt liv som muligt – her kan Body SDS virkelig gøre en forskel.

Jeg glæder mig til at tage imod dig.

 

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2020Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen12
2019Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita12
2019Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun12
2019Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2019Spændinger ifm. Graviditet v. Bengt V. Andersen2
Vis flere kurser Skjul kurser