skip to Main Content

Om mig

BAGGRUND

Jeg er den eneste søn af Bengt Valentino Andersen og barnebarn af Ole Føli, som begge er foundere af Body SDS. Derfor har jeg fået systemet ind med modermælken. Min interesse for systemet har gennem hele mit liv udviklet sig, og jeg har altid haft en stor nysgerrighed i forstå kroppen og hjælpe andre mennesker.

INTRODUKTION

Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, fordi jeg kan se at det gør en forskel i mine klienters liv. Jeg hjælper hele tiden mennesker med diverse problematikker, hvilket gør hver dag helt speciel. Som behandler har jeg stor erfaring med mange forskellige former for handicap, blodpropper, hjerneblødninger, angst, stress, sportsskader og arbejdsskader. Det er utroligt, at se hvordan Body SDS teknikkerne kan afhjælpe utrolig mange problematikker og jeg synes, det er det bedste behandlingssystem jeg selv har prøvet, set og oplevet.

Udover mit arbejde som behandler, er jeg også Body SDS træningsinstruktør i Parken. Du kan finde mig i vores træningslokaler i Parken, hvor jeg er instruktør på vores Pafei hold. Jeg har fordybet mig meget i alle Body SDS træningsformer og udøver dem meget, da det gør mig stærkere fysisk, psykisk og mentalt.

Det meste af mit liv har jeg boet i Danmark, foruden en periode fra var 8-12 år hvor min familie boede i Spanien. Jeg har oplevet en del igennem min barndom, hvilket har gjort mig stærk og motiveret til at hjælpe andre.

FILOSOFI

Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i hele kroppen. Jeg sætter stor ære i at finder årsagen til problemet, og ikke blot symptombehandle. Jeg sørger for at alle føler sig trygge og imødekommet. Jeg tror på alle mennesker fortjener, at få muligheden for kunne blive den bedste version af dem: selvudvikling/opfattelse, sundt og energifuldt liv.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
2019 Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun 12
2019 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
2019 Spændinger ifm. Graviditet v. Bengt V. Andersen 2
Back To Top
×Close search
Søg