skip to Main Content

Kan Body SDS hjælpe på chok og traumer?

Vi mener bestemt, at Body SDS-behandlinger kan hjælpe. Vi er af den overbevisning, at chok, traumer og følelsesmæssige belastninger sætter sig i kroppen. For at kunne komme sig over disse belastninger er det ikke kun dit ”hoved” som skal bearbejde chokket – Det skal din krop også.

Desværre bliver kroppens behov for forløsning ofte overset, hvilket kan være en årsag til, at du bliver ved med at føle dig tynget.

Med en Body SDS-behandling får vi dig ”ned i kroppen”, hjælper dig væk fra tankemylder og hjælper dig med at give slip på ophobede følelser. Vi afspænder ligeledes de spændinger, som højst sandsynligt har sat sig grundet traumet. Det giver en stor lettelse og du vil bogstaveligt talt føle dig lettere i kroppen efterfølgende.

Som altid er det meget forskelligt, hvor mange behandlinger den enkelte skal have for at opleve en vedvarende effekt. Det varierer fra person til person – og afhænger meget af den problemstilling, du kommer med, og hvor lang tid du har gået med den følelsesmæssige belastning.

Bare rolig…
Vi oplever til tider, at folk er bange for at komme til behandling, hvis de har oplevet følelsesmæssige traumer, da de er bange for, at det vil være hårdt at genopleve og “ruske op i” igen. Det er sandt, at gamle følelser vil dukke op under og muligvis efter en behandling, men det er netop en del af processen. Det er netop følelser, du giver slip på og  som derfor “tager afsked” med dig. Så selvom det kan være en voldsom oplevelse at få en behandling, hvis man indeholder store og langvarige traumer, er det i vores øjne, dét som skal til for at opnå en mere afklaret og rolig tilstand på sigt.

Back To Top
×Close search
Søg